Post | juli 2023 | Nieuws voor organisaties | 1 min lezen

Vrijwilligerswerk maakt gelukkig!

Doe je mee?

“SOMS KUNNEN DE KLEINSTE DINGEN DE MEESTE RUIMTE IN JE HART OPNEMEN.”

(Winnie The Pooh -A.A. Milne-)


Wethouder Gerrit Boonzaaijeren Directeur Bestuurder van het Sociale dorpsteam Elsbeth Vogel-de Groot hebben bij de lancering van het online vrijwilligers platform ‘Heuvelrug Doet’ beloofd twee keer een uurtje vrijwilligerswerk te gaan doen. Afgelopen week hebben zij zich ingezet bij het Zonnehuis Doorn van QuaRijn.


Wat een gezellige middag was het voor Elsbeth en Gerrit in het Zonnehuis. Er is gegeten, gedronken, wedstrijdjes sjoelen gespeelt en gelachen.


Wat vonden Elsbeth en Gerrit ervan?


Elsbeth: ‘‘Vrijwilligerswerk bij het Zonnehuis is heel mooi en dankbaar werk. Wij mochten koffieschenken en spelletjes doen. Ik heb echt genoten van het contact met deze mooie mensen.’


Gerrit: ‘Het Zonnehuis is een prachtige locatie met veel diverse activiteiten en heel veel vrijwilligers. Het vrijwilligerswerk is erg divers voor iedere vrijwilliger is hier wel wat te doen. Ik heb genoten va het koffie serveren, mooie gesprekken, leuke spelletje, boodschappen doen en meteen een kleine weginspectie kunnen houden met een van de mensen van de cliëntenraad.’1 UURTJE VRIJWILLIGERSWERK MAAKT AL EEN WERELD VAN VERSCHIL!


Wist je dat je ook op ‘Heuvelrug Doet’ je kunt aanmelden voor de vrijwilligerspool? Heb je maar af en toe tijd maar wil jij je toch inzetten dan is de vrijwilligerspool precies wat bij jou past.

Deel blogpost