Skip Sidebar
Sociale Dorpsteam

Sociale Dorpsteam

Heuvelrug Doet

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Wij zijn de Sociale Dorpsteams. We denken met u mee wanneer het met u of uw gezin wat minder goed gaat. Samen zoeken we naar oplossingen die bij uw situatie passen. Onze medewerkers weten veel van ...

Goede gezondheid en welzijnGeen armoedeOngelijkheid verminderen
Deel
Word jij onze nieuwe vrijwilliger Pers & Communicatie?

Word jij onze nieuwe vrijwilliger Pers & Communicatie?

Structureel · 4 uur/week
Flexibele locatie
Welzijn
Geen armoedeGoede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
3 plaatsen over.
Activiteit Delen
Sociale Dorpsteam
#71815
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/Utopia21111-Sociale-Dorpsteam/activiteiten/Word-jij-onze-nieuwe-vrijwilliger-Pers--Communicatie/71815 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Pers en communicatie vrijwilligers gezocht ter ondersteuning van het team

Uitgebreide omschrijving

Weet jij hoe en waar je nieuwtjes kunt ophalen en weet jij dit om te zetten in mooie verhalen? Ben jij de verbindende communicatiespecialist tussen de Stichting Sociale Dorpsteams en de inwoners?

Stel jij de vraag aan je collega’s: ‘heb jij nog wat nieuws te vertellen?’


Als Pers en Communicatievrijwilliger of anders gezegd, vrijwilliger van de nieuwsfeitjes, ga jij samen met drie andere vrijwilligers de uitdaging aan om het Sociale Dorpsteam zichtbaar te maken. Dit doe je doormiddel van het maken van de wekelijkse katern met nieuws van de Stichting in het nieuwsblad de Kaap. Daarnaast verzorg je persberichten en zet je belangrijk nieuws uit op diverse sociale media.


Jij bent de verzamelaar van nieuwsfeiten, de verbinding tussen de Stichting en de inwoners. Je kan nieuws omzetten in mooie verhalen die inwoners persoonlijk aanspreken. Je bent grammaticaal sterk, creatief, werkt graag samen, maar kan ook goed zelfstandig werken.


We zoeken naast jou nog drie andere vrijwilligers, met ieder zijn eigen kwaliteiten. De één weet de verhalen en nieuwtjes op te halen, de ander is beter in grammatica en weer een ander weet welke weg op sociale media te bewandelen. Je hoeft dus niet alles wat we vragen te kunnen. Samen vormen jullie een nieuw team Pers & Communicatie, met begeleiding vanuit de Stichting voor jou als vrijwilliger. Jouw inbreng belangrijk.


We vragen jou elke week 4 uur van je tijd. Je ontvangt hiervoor een reiskostenvergoeding (voor daadwerkelijk gemaakte reiskosten). Je kan zowel thuis als op kantoor (Doorn) werken en je krijgt een laptop te leen.


Iedere week opnieuw is jouw werk terug te zien in de krant. Je laat inwoners zien wie we zijn, wat we doen en je collega’s binnen de Stichting denken steeds vaker; ‘Heb ik nog iets nieuw te vertellen?’


Is dit jouw uitdaging? Dan maken we graag kennis.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding
3 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Sociale Dorpsteam

Wij zijn de Sociale Dorpsteams. We denken met u mee wanneer het met u of uw gezin wat minder goed gaat. Samen zoeken we naar oplossingen die bij uw situatie passen. Onze medewerkers weten veel van onderwerpen als jeugdhulp, opvoeding, welzijn en ouderenzorg. En weten veel over vrijwilligers en organisaties.

Comments