Lift naar rolstoelbasketbal

Lift naar rolstoelbasketbal

Structureel · 3 uur/week · Start vanaf 12 mrt
Leersum, Utrecht, Netherlands
Anders
Goede gezondheid en welzijn
Ben je erbij? 1 plaats over.
Activiteit Delen
#76537
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/heuvelrug-doet/p2p-activiteiten/Lift-naar-rolstoelbasketbal/76537 om je aan te melden

Samenvatting

Ik zit in een rolstoel, om te kunnen sporten zoek ik iemand die mij op dinsdagavond naar rolstoelbasketbal in Utrecht brengt. Er is geen aangepaste auto nodig.

Uitgebreide omschrijving

Ik ben Kay, 25 jaar en kom uit Leersum. Zoals op de foto te zien maak ik gebruik van een rolstoel. Mijn revalidatietraject loopt op zijn eind en ik heb het advies gekregen om in beweging te blijven door een sport te zoeken. Vorige week ben ik bij rolstoelbasketbal wezen kijken en ik vond het erg leuk! 


Uiteindelijk wil ik zelfstandig met de auto erheen gaan maar daar moet ik nog een paar andere hindernissen voor overwinnen wat nog wat tijd gaat kosten. In de tussentijd zit ik liever niet stil en daarom ben ik op zoek naar iemand met een auto die mij op de dinsdagavonden van Leersum naar Utrecht (en weer terug) zou willen brengen. De auto hoeft niet aangepast te zijn, mijn rolstoel past in elke auto. Uiteraard zal ik de kosten vergoeden die hierbij gemaakt worden. 

Hoe kom ik er?

Ben je erbij? 1 plaats over.
Activiteit Delen
Leersum Activiteiten > Heuvelrug Doet > Lift naar rolstoelbasketbal

Over Heuvelrug Doet

Wij zijn de Sociale Dorpsteams. We denken met u mee wanneer het met u of uw gezin wat minder goed gaat. Samen zoeken we naar oplossingen die bij uw situatie passen. Onze medewerkers weten veel van onderwerpen als jeugdhulp, opvoeding, welzijn en ouderenzorg. En weten veel over vrijwilligers en organisaties.

Comments