Skip Sidebar

Over ons

Ben je nieuwsgierig naar gelijkwaardig contact met een vluchteling? Wil je van betekenis zijn door gewoon jezelf te zijn? Bij Buddy to Buddy faciliteren wij gelijkwaardig contact tussen Nederlanders ...

Vluchtelingen & MinderhedenWelzijnSociale rechtvaardigheid
Ongelijkheid verminderenGoede gezondheid en welzijn
Deel
Fotoworkshop 'Haal meer kiekjes uit je smartphone'

Fotoworkshop 'Haal meer kiekjes uit je smartphone'

Workshop · 26 jul 2023, 20:00 - 21:30
Hoofdstraat 260, 3972 LL Driebergen-Rijsenburg, Nederland
Vluchtelingen & MinderhedenWelzijnSociale rechtvaardigheid
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop
Buddy to Buddy Utrechtse Heuvelrug
#67459
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/Buddy-to-Buddy-Utrechtse-Heuvelrug/activiteiten/Fotoworkshop-Haal-meer-kiekjes-uit-je-smartphone/67459 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Kiekjes schieten met je smartphone. We doen het allemaal, maar hoe ga je een stap verder en welke accessoires komen daarbij van pas?

Uitgebreide omschrijving

Geef jouw smartphonefotos een flinke boost met meer kennis van de mogelijkheden van jouw smartphone! Tijdens het maandelijkse Buddycafé van Buddy to Buddy, hebben we deze maand een speciale workshop voor buddy's en andere geïnteresseerden.


Tijdens een Buddycafé komen buddy's samen die momenteel in een matchingsronde zitten, oud-buddy's en potentiële buddy's. Je kunt hier de sfeer van de organisatie en de buddy community in de Utrechtse Heuvelrug goed proeven.


Tijdens het Buddy café op 26 juli geeft Soraya deze workshop. Vanaf 19.30 staan de deuren open, om 20.00 starten we met deze fotografie activiteit. Als je interesse hebt: meld je dan aan.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop
workshops > Buddy to Buddy Utrechtse Heuvelrug > Fotoworkshop 'Haal meer kiekjes uit je smartphone'

Over Buddy to Buddy Utrechtse Heuvelrug

Ben je nieuwsgierig naar gelijkwaardig contact met een vluchteling? Wil je van betekenis zijn door gewoon jezelf te zijn? Bij Buddy to Buddy faciliteren wij gelijkwaardig contact tussen Nederlanders en Vluchtelingen. Het kost zoveel tijd als dat jij erin steekt, ga gezellig samen eten, ga wandelen, nodig je buddy uit voor je verjaardag of ga samen sporten. Het is helemaal aan jou en je buddy. Wel vragen we je in de 4 maanden van het project regelmatig (dat wil zeggen, 1 keer per een a twee weken) af te spreken.

Buddy to Buddy koppelt Nederlanders en nieuwkomers aan elkaar op basis van gelijkwaardigheid, gezelligheid en gedeelde interesses. In ons project trek je 4 maanden lang samen met je buddy op om elkaar, elkaars cultuur en het dorp te leren kennen. Wij organiseren activiteiten en intervisie avonden om jullie buddyschap op weg te helpen. En na die 4 maanden? Hopelijk (waarschijnlijk) blijven jullie dan nog gewoon contact houden, net zoals veel van onze (oud)buddy's!

Comments