Skip Sidebar

Over ons

Ben je nieuwsgierig naar gelijkwaardig contact met een vluchteling? Wil je van betekenis zijn door gewoon jezelf te zijn? Bij Buddy to Buddy faciliteren wij gelijkwaardig contact tussen Nederlanders ...

Vluchtelingen & MinderhedenWelzijnSociale rechtvaardigheid
Ongelijkheid verminderenGoede gezondheid en welzijn
Deel
Informatie middag - Nederlandse buddy's

Informatie middag - Nederlandse buddy's

Community evenement · 16 jan 2024, 15:00 - 17:00
Hoofdstraat 260, 3972 LL Driebergen-Rijsenburg, Nederland
Vluchtelingen & MinderhedenWelzijnSociale rechtvaardigheid
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit community evenement.
Deel community evenement
Buddy to Buddy Utrechtse Heuvelrug
#73569
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/Buddy-to-Buddy-Utrechtse-Heuvelrug/activiteiten/Informatie-middag---Nederlandse-buddys/73569 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Nieuwsgierig wat buddy zijn voor jou kan betekenen? Op deze bijeenkomst geven we alle ins en outs over het matchingstraject en kun je terecht met al je vragen.

Uitgebreide omschrijving

Ben je geïnteresseerd om buddy te worden? Kom dan naar de informatie middag voor Nederlandse buddy's. Tijdens deze middag vertellen we uitgebreid wat het project inhoudt en wat je kunt verwachten. Het bijwonen van een informatie bijeenkomst is voorwaardelijk om mee te kunnen doen aan het project.


Je bent vanaf 15:00 uur van harte welkom in onze huiskamer waar koffie/ thee en wat lekkers klaarstaat. (Hoofdstraat 260, Driebergen)

Om 15:30 uur beginnen we met de presentatie en we verwachten rond 17:00 uur te kunnen afronden.


Deelname aan een informatie bijeenkomst is uiteraard vrijblijvend.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit community evenement.
Deel community evenement
community evenementen > Buddy to Buddy Utrechtse Heuvelrug > Informatie middag - Nederlandse buddy's

Over Buddy to Buddy Utrechtse Heuvelrug

Ben je nieuwsgierig naar gelijkwaardig contact met een vluchteling? Wil je van betekenis zijn door gewoon jezelf te zijn? Bij Buddy to Buddy faciliteren wij gelijkwaardig contact tussen Nederlanders en Vluchtelingen. Het kost zoveel tijd als dat jij erin steekt, ga gezellig samen eten, ga wandelen, nodig je buddy uit voor je verjaardag of ga samen sporten. Het is helemaal aan jou en je buddy. Wel vragen we je in de 4 maanden van het project regelmatig (dat wil zeggen, 1 keer per een a twee weken) af te spreken.

Buddy to Buddy koppelt Nederlanders en nieuwkomers aan elkaar op basis van gelijkwaardigheid, gezelligheid en gedeelde interesses. In ons project trek je 4 maanden lang samen met je buddy op om elkaar, elkaars cultuur en het dorp te leren kennen. Wij organiseren activiteiten en intervisie avonden om jullie buddyschap op weg te helpen. En na die 4 maanden? Hopelijk (waarschijnlijk) blijven jullie dan nog gewoon contact houden, net zoals veel van onze (oud)buddy's!

Comments