Skip Sidebar

Over ons

Ben je nieuwsgierig naar gelijkwaardig contact met een vluchteling? Wil je van betekenis zijn door gewoon jezelf te zijn? Bij Buddy to Buddy faciliteren wij gelijkwaardig contact tussen Nederlanders ...

Vluchtelingen & MinderhedenWelzijnSociale rechtvaardigheid
Ongelijkheid verminderenGoede gezondheid en welzijn
Deel
Vrijwilligersavond - Kom jij ons leuke team versterken?

Vrijwilligersavond - Kom jij ons leuke team versterken?

Community evenement · 27 sep 2023, 18:30 - 21:30
Hoofdstraat 260, 3972 LL Driebergen-Rijsenburg, Nederland
Vluchtelingen & MinderhedenWelzijnSociale rechtvaardigheid
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit community evenement.
Deel community evenement
Buddy to Buddy Utrechtse Heuvelrug
#67604
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/Buddy-to-Buddy-Utrechtse-Heuvelrug/activiteiten/Vrijwilligersavond---Kom-jij-ons-leuke-team-versterken/67604 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Op deze avond vertellen we je alles over de verschillende rollen die je als vrijwilliger kunt vervullen bij onze gezellige en waardevolle organisatie! Kom langs

Uitgebreide omschrijving

Lijkt het je leuk onderdeel te worden van onze organisatie, maar weet je nog niet precies hoe en wat? Meld je dan aan voor de vrijwilligersavond op 27 september. Op deze avond vertellen we je alles over vrijwilliger worden bij Buddy to Buddy en ontmoet je ook het vrijwilligersteam. Je kunt dan goed de sfeer proeven. Deze avond vindt plaats in onze huiskamer (Hoofdstraat 260, Driebergen)

Programma van de avond:

18:30 inloop met koffie/ thee

19:00 start van presentatie door vrijwilligersteams

20:00 afronden & start buddycafé (spelletjes, kletsen en gezelligheid)

21:30 einde avond


Buddy to Buddy koppelt nieuwkomers en hun dorpsgenoten aan elkaar op basis van gelijkwaardigheid en gemeenschappelijke interesses. Waarin mensen maximaal van elkaar mogen verschillen en tegelijkertijd maximaal verbonden zijn. Het project duurt vier maanden waarin de buddy's worden gematcht op basis van gedeelde interesses. Hiermee gaan we eenzaamheid onder nieuwkomers tegen en werken we aan een stad waarin iedereen erbij hoort.


Bij Buddy to Buddy kun je van betekenis zijn door jezelf te zijn. Door datgene te doen in onze organisatie waar jij blij van wordt en waar jij energie van krijgt.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit community evenement.
Deel community evenement
community evenementen > Buddy to Buddy Utrechtse Heuvelrug > Vrijwilligersavond - Kom jij ons leuke team versterken?

Over Buddy to Buddy Utrechtse Heuvelrug

Ben je nieuwsgierig naar gelijkwaardig contact met een vluchteling? Wil je van betekenis zijn door gewoon jezelf te zijn? Bij Buddy to Buddy faciliteren wij gelijkwaardig contact tussen Nederlanders en Vluchtelingen. Het kost zoveel tijd als dat jij erin steekt, ga gezellig samen eten, ga wandelen, nodig je buddy uit voor je verjaardag of ga samen sporten. Het is helemaal aan jou en je buddy. Wel vragen we je in de 4 maanden van het project regelmatig (dat wil zeggen, 1 keer per een a twee weken) af te spreken.

Buddy to Buddy koppelt Nederlanders en nieuwkomers aan elkaar op basis van gelijkwaardigheid, gezelligheid en gedeelde interesses. In ons project trek je 4 maanden lang samen met je buddy op om elkaar, elkaars cultuur en het dorp te leren kennen. Wij organiseren activiteiten en intervisie avonden om jullie buddyschap op weg te helpen. En na die 4 maanden? Hopelijk (waarschijnlijk) blijven jullie dan nog gewoon contact houden, net zoals veel van onze (oud)buddy's!

Comments