Skip Sidebar

Over ons

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Dat geldt uiteraard ook voor onze afdeling. Met een gezellige groep vrijwilligers zetten wij ons in voor mensen met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar ...

Mensen met een beperkingWelzijnZorg
Goede gezondheid en welzijnGeen armoedeOngelijkheid verminderen
Deel
Vrijwilliger bij De Zonnebloem

Vrijwilliger bij De Zonnebloem

Structureel · Flexibele uren
Amerongen, Utrecht, Nederland
Activiteiten begeleidenSociaal contact
Geen armoedeGoede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
Activiteit Delen
De Zonnebloem, afdeling Amerongen
#66384
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/De-Zonnebloem-afdeling-Amerongen/activiteiten/Vrijwilliger-bij-De-Zonnebloem/66384 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als vrijwilliger van De Zonnebloem zet je je in voor mensen met een lichamelijke beperking. We zorgen voor momenten waardoor zij van het leven kunnen genieten.

Uitgebreide omschrijving

Bij De Zonnebloem draait het om mensen. We brengen mensen bij elkaar. En zetten alles op alles om mensen met een lichamelijk beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen. Er kan zoveel meer dan je denkt.


Je kunt als vrijwilliger er voor zorgen dat een lichamelijke beperking geen belemmering hoeft te zijn. Met het doen van iets kleins kun je al veel betekenen voor iemand anders. En dat kan op verschillende manieren. Je doet wat jij leuk vindt, wanneer jij tijd hebt.

Je kunt:

  • Helpen in de buurt, bij iemand op bezoek gaan of activiteiten (helpen) organiseren
  • Helpen tijdens een dagje uit
  • Mee als vakantievrijwilliger
  • Mee als verpleegkundig, verzorgende of helpende bij activiteiten

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over De Zonnebloem, afdeling Amerongen

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Dat geldt uiteraard ook voor onze afdeling. Met een gezellige groep vrijwilligers zetten wij ons in voor mensen met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar.

Iedereen heeft behoefte aan gezelschap. Maar als je een lichamelijke beperking hebt, ben je misschien wel vaker (alleen) thuis dan je zou willen. De vrijwilligers van onze afdeling komen graag langs voor een kop koffie of om samen met jou op pad te gaan. Daarnaast organiseren we ook verschillende activiteiten.

Comments