Skip Sidebar

Over ons

Wij bezoeken mensen met een beperking of mensen die eenzaam zijn en wij organiseren en begeleiden onze gasten naar activiteiten.

WelzijnBuurt & omgevingMensen met een beperking
Deel
Ben jij één van de nieuwe bestuursleden van  de Zonnebloem Doorn?

Ben jij één van de nieuwe bestuursleden van de Zonnebloem Doorn?

Structureel · 2–4 uur/week · Start vanaf 1 jan 2024
Flexibele locatie
BestuurFinanciënCoördinerenNederlandsSociaal contactAdministratie
WelzijnBuurt & omgevingMensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
De Zonnebloem, afdeling Doorn
#72141
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/De-Zonnebloem-afdeling-Doorn/activiteiten/Ben-jij-een-van-de-nieuwe-bestuursleden-van-de-Zonnebloem-Doorn/72141 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Vrijwilligers van de Zonnebloem, afdeling Doorn, zetten zich in voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Door zo’n beperking is eenzaamheid een reëel risico. De vrijwilligers organiseren activiteiten, begeleiden en bezoeken de deelnemers. De afdeling heeft een bestuur. Dat bestaat in ieder geval uit een voorzitter, secretaris en penningmeester.

 

Wij zijn op zoek naar meerdere nieuwe bestuursleden die met nieuw elan de Zonnebloem Doorn willen door ontwikkelen naar een volgende fase.

 

Als bestuurslid draag je vanuit je specifieke rol, bijvoorbeeld voorzitter, penningmeester, secretaris of coördinator activiteiten bij aan het goed functioneren van de afdeling. Je  behartigt de interne/externe communicatie en denkt mee over het plaatselijke beleid dat is afgeleid van het Landelijke Meerjarenplan (2024 tot 2028) van de Zonnebloem.  Die volgend jaar haar 75 jarig bestaan viert met feestelijke activiteiten! Als voorzitter heb je zitting in het regio-overleg, vertegenwoordig je de afdeling Doorn en heb je contact met andere bestuursleden uit de regio Rijn & Heuvel.


Welke rol passend is verkennen wij graag samen met je.


Als bestuurslid ben je sociaal vaardig, bezit je goede communicatieve en digitale vaardigheden en samenwerkingskwaliteiten. Als voorzitter heb je daarnaast leidinggevende ervaring, ben je proactief en  beschik je over representatieve vaardigheden en het vermogen om je mede bestuursleden te ondersteunen bij het uitvoeren van hun taken. Als penningmeester verwachten wij kennis en ervaring met financiën (begroting/jaarrekening) en werken met het digitale financiële pakket van de landelijke Zonnebloem. De taken die je uitvoert zijn afwisselend. De Zonnebloem heeft cursusmogelijkheden en verspreidt informatie via professionele kanalen.


Heb je zin om je tijd, circa 2 uur per week, voor een leuk en vernieuwd bestuur in te zetten voor altijd dankbare dorpsgenoten? Neem dan vooral contact met ons op zodat Karin Schoonheim (voorzitter Zonnebloem regio Rijn & Heuvel) contact met u op kan nemen.


Wil je in zijn algemeen wat betekenen voor de Zonnebloem Doorn dan kun je als vrijwilliger bij onze afdeling ook projectmatig bijdragen en hoef je niet voor alle taken beschikbaar te zijn. Interesse stuur dan vooral ook een bericht naar ons.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over De Zonnebloem, afdeling Doorn

Wij bezoeken mensen met een beperking of mensen die eenzaam zijn en wij organiseren en begeleiden onze gasten naar activiteiten.

Comments