Skip Sidebar
Diabetes Fonds

Diabetes Fonds

Non-profit

Over ons

Diabetes de wereld uit helpen is onze gezamenlijke droom. We werken samen met particulieren en bedrijven om diabetes te voorkomen en te genezen. Dat doen we met vrijwilligers en betaalde medewerkers ...

OuderenWelzijnKinderen & Jongeren
Deel
Collectevrijwilligers gezocht: in meerdere buurten en wijken

Collectevrijwilligers gezocht: in meerdere buurten en wijken

Datumgebonden · 30 okt 2023, 18:00 – 4 nov 2023, 22:00
Flexibele locatie
OuderenKinderen & JongerenBuurt & omgeving
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Diabetes Fonds
#67479
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/Diabetes-Fonds1/activiteiten/Collectevrijwilligers-gezocht-in-meerdere-buurten-en-wijken/67479 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wat avonduren vrij te besteden? Wil je je inzetten voor het goede doel? Het Diabetes Fonds zoekt collectanten die in de landelijke collecteweek meehelpen!

Uitgebreide omschrijving

Als collectant ga je tijdens de landelijke collecteweek 2023 (30 oktober t/m 4 november 2023) op pad met een verzegelde collectebus. Ook als je één avondje de straat op gaat is dit al voldoende. Alle kleine beetjes helpen.


Samen met het wijkhoofd of de organisator bespreek je welke straten je loopt. En wanneer je de collectebus kan verwachten of ophalen. Aan het einde van de collecteweek lever je de collectebus weer in. Samen tellen jullie de opbrengst.


Ineke, zelf al jaren collectant in omgeving Harderwijk: 'De vrijheid van het lopen, mensen ontmoeten aan de deuren: ik vind het gewoon leuk. Wie doen open en hoe reageren ze? Ik heb er wel lol in. Natuurlijk zijn er soms ook minder positieve reacties. Maar al zijn het er maar drie die zeggen 'wat fijn dat je dit doet', dat vind ik super!'


Wil jij je ook inzetten voor het goede doel? Meld je dan aan via de website van het Diabetes Fonds.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Diabetes Fonds

Diabetes de wereld uit helpen is onze gezamenlijke droom. We werken samen met particulieren en bedrijven om diabetes te voorkomen en te genezen. Dat doen we met vrijwilligers en betaalde medewerkers. We dromen van een leven zonder diabetes. Tot die tijd willen we alle mensen met diabetes én hun naasten hun vrijheid terug geven.

Comments