Skip Sidebar

Over ons

Het nieuwe duurzame Zonnehuis is prachtig gelegen aan rand van Doorn. In totaal komen er drie landhuizen op het groene terrein. In gebouw B wonen de 40 cliënten met Korsakov. Gebouw C is het ...

ZorgWelzijnOuderen
Deel
Samen met bewoners en familie koken.

Samen met bewoners en familie koken.

Structureel · Flexibele uren · Start vanaf 3 jun
Zonnehuis 3, 3941 RP Doorn, Nederland
ZorgWelzijnOuderen
Activiteit Delen
Het Zonnehuis-QuaRijn
#78473
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/Het-Zonnehuis-QuaRijn/activiteiten/Samen-met-bewoners-en-familie-koken/78473 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om samen met bewoners en familie de maaltijd voor te bereiden.

Uitgebreide omschrijving

Nieuw Leeuwenburg

QuaRijn opent in juni het derde landhuis in Doorn. Landhuis Nieuw Leeuwenburg van Het Zonnehuis biedt een veilig thuis voor ouderen met dementie.

 Nieuw Leeuwenburg heeft uitzicht op het bos en ligt op loopafstand van het centrum van Doorn. Nieuw Leeuwenburg heeft woonzorg voor 24 bewoners met dementie. In de kleinschalige groepswoningen wonen acht personen samen.

De mens staat centraal bij QuaRijn.

Bewoners bepalen zelf hoe ze willen leven en wij helpen daarbij. We kennen de bewoners en hun levensgeschiedenis. Niet de behandeling, maar het wonen staat centraal. Cliënten helpen mee met klusjes in het huishouden, zoals eten koken en schoonmaken. Vrijwilligers en het netwerk van de bewoner is belangrijk.Om het thuis gevoel te krijgen willen wij samen met bewoners en familie gaan koken en u als vrijwilliger kan hier een belangrijke rol in spelen en elke maaltijd een feestje wordt.
Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Doorn Activiteiten > Het Zonnehuis-QuaRijn > Samen met bewoners en familie koken.

Over Het Zonnehuis-QuaRijn

Het nieuwe duurzame Zonnehuis is prachtig gelegen aan rand van Doorn. In totaal komen er drie landhuizen op het groene terrein. In gebouw B wonen de 40 cliënten met Korsakov. Gebouw C is het hoofdgebouw. In gebouw C bevindt zich het geriatrische revalidatiecentrum. Ook wonen in gebouw C cliënten met psychosomatische klachten.

Het Zonnehuis maakt deel uit van Stichting QuaRijn. QuaRijn zet zich breed in voor het ondersteunen van ouderen bij levenskwaliteit en waardigheid. Wij leveren zorg die aansluit bij de behoefte en wens van de cliënt. We hebben aanleunwoningen, woonzorgcomplexen, thuiszorg, dagbehandeling, dagactiviteiten, verzorgingshuizen, verpleeghuizen en kleinschalige woonvormen. Het QuaRijn Kennis en Behandel Centrum biedt onze cliënten fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, specialisten ouderengeneeskunde, een psycholoog, een geestelijk verzorger en een diëtist. QuaRijn heeft zo’n 1700 medewerkers. Daarnaast leveren 450 vrijwilligers een onmisbare bijdrage aan onze dienstverlening. Ook bij Het Zonnehuis werken we met vrijwilligers. De inzet, hulp, bemoediging en betrokkenheid van de vrijwilligers heeft voor de cliënten duidelijk meerwaarde. Het vrijwilligerswerk, dat onbetaald wordt verricht, vult de beroepszorg aan, maar vervangt deze niet.

Comments