Vrijwilligers gezocht voor Creatieve middagen

Vrijwilligers gezocht voor Creatieve middagen

Structureel · 2–3 uur/week
Zonnehuis 3, 3941 RP Doorn, Nederland
ZorgWelzijnOuderen
Activiteit Delen
Het Zonnehuis-QuaRijn
#82561
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/Het-Zonnehuis-QuaRijn/activiteiten/Vrijwilligers-gezocht-voor-Creatieve-middagen/82561 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Bent u creatief en vind je het leuk om de clienten nieuwe activiteiten aan te bieden dan zoeken wij Jou!

Uitgebreide omschrijving

Wij bieden de cliënten van het revalidatiecentrum Het Zonnehuis een cratieve middag aan. Samen met enthousiaste vrijwilligers activiteiten bedenken om zo de cliënten een gezellige creatieve middag te bezorgen. De activiteiten kan van schilderen, tot klokken maken, bloemschikken en kaarten maken zijn er is weinig wat niet mogelijk is.

Vind je het leuk om hier het voortouw in te nemenof wilt u meer informatie neem dan contact op met mij zodat we een kennismakingsgesprek kunnen plannen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Het Zonnehuis-QuaRijn

Het nieuwe duurzame Zonnehuis is prachtig gelegen aan rand van Doorn. In totaal komen er drie landhuizen op het groene terrein. In gebouw B wonen de 40 cliënten met Korsakov. Gebouw C is het hoofdgebouw. In gebouw C bevindt zich het geriatrische revalidatiecentrum. Ook wonen in gebouw C cliënten met psychosomatische klachten.

Het Zonnehuis maakt deel uit van Stichting QuaRijn. QuaRijn zet zich breed in voor het ondersteunen van ouderen bij levenskwaliteit en waardigheid. Wij leveren zorg die aansluit bij de behoefte en wens van de cliënt. We hebben aanleunwoningen, woonzorgcomplexen, thuiszorg, dagbehandeling, dagactiviteiten, verzorgingshuizen, verpleeghuizen en kleinschalige woonvormen. Het QuaRijn Kennis en Behandel Centrum biedt onze cliënten fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, specialisten ouderengeneeskunde, een psycholoog, een geestelijk verzorger en een diëtist. QuaRijn heeft zo’n 1700 medewerkers. Daarnaast leveren 450 vrijwilligers een onmisbare bijdrage aan onze dienstverlening. Ook bij Het Zonnehuis werken we met vrijwilligers. De inzet, hulp, bemoediging en betrokkenheid van de vrijwilligers heeft voor de cliënten duidelijk meerwaarde. Het vrijwilligerswerk, dat onbetaald wordt verricht, vult de beroepszorg aan, maar vervangt deze niet.

Comments