Skip Sidebar

Over ons

Het nieuwe duurzame Zonnehuis is prachtig gelegen aan rand van Doorn. In totaal komen er drie landhuizen op het groene terrein. In gebouw B wonen de 40 cliënten met Korsakov. Gebouw C is het ...

ZorgWelzijnOuderen
Deel
Wij zijn op zoek naar  leden voor de lokale cliëntenraad van Het Zonnehuis

Wij zijn op zoek naar leden voor de lokale cliëntenraad van Het Zonnehuis

Structureel · 8-10 uur/maand
Zonnehuis 3, 3941 RP Doorn, Nederland
ZorgWelzijnOuderen
Activiteit Delen
Het Zonnehuis-QuaRijn
#78820
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/Het-Zonnehuis-QuaRijn/activiteiten/Wij-zijn-op-zoek-naar-leden-voor-de-lokale-clientenraad-van-Het-Zonnehuis/78820 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Voor de lokale cliëntenraad van Het Zonnehuis in Doorn zijn we op zoek naar enthousiaste en betrokken cliëntenraadsleden.

Het Zonnehuis heeft drie verschillende doelgroepen: revalidanten in het Revalidatiecentrum, cliënten met het syndroom van Korsakov in Nieuw Sterkenburg en cliënten met dementie in Nieuw Leeuwenburg.


Als cliëntenraad lid adviseert over zaken die voor iedere cliënt van belang zijn.

Zoals: beleid, zorg, faciliteiten en het optimaliseren van de dienstverlening. U staat hiervoor in nauw contact met cliënten en naasten.

De lokale cliëntenraad adviseert vervolgens het management om zo de zorg te verbeteren.

Hebt u hart voor de ouderenzorg?

En kunt u zich goed inleven in het cliëntperspectief en het gemeenschappelijk belang goed vertegenwoordigen? Heb u een positieve, kritische, constructieve houding en bent u in staat beleid stukken te lezen? Bent u bereid om 8 tot 10 uur in de maand te besteden aan (het voorbereiden van) vergaderingen, het onderhouden van contacten en het uitvoeren van diverse taken binnen de cliëntenraad? Dan zoeken wij u!


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Doorn Activiteiten > Het Zonnehuis-QuaRijn > Wij zijn op zoek naar leden voor de lokale cliëntenraad van Het Zonnehuis

Over Het Zonnehuis-QuaRijn

Het nieuwe duurzame Zonnehuis is prachtig gelegen aan rand van Doorn. In totaal komen er drie landhuizen op het groene terrein. In gebouw B wonen de 40 cliënten met Korsakov. Gebouw C is het hoofdgebouw. In gebouw C bevindt zich het geriatrische revalidatiecentrum. Ook wonen in gebouw C cliënten met psychosomatische klachten.

Het Zonnehuis maakt deel uit van Stichting QuaRijn. QuaRijn zet zich breed in voor het ondersteunen van ouderen bij levenskwaliteit en waardigheid. Wij leveren zorg die aansluit bij de behoefte en wens van de cliënt. We hebben aanleunwoningen, woonzorgcomplexen, thuiszorg, dagbehandeling, dagactiviteiten, verzorgingshuizen, verpleeghuizen en kleinschalige woonvormen. Het QuaRijn Kennis en Behandel Centrum biedt onze cliënten fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, specialisten ouderengeneeskunde, een psycholoog, een geestelijk verzorger en een diëtist. QuaRijn heeft zo’n 1700 medewerkers. Daarnaast leveren 450 vrijwilligers een onmisbare bijdrage aan onze dienstverlening. Ook bij Het Zonnehuis werken we met vrijwilligers. De inzet, hulp, bemoediging en betrokkenheid van de vrijwilligers heeft voor de cliënten duidelijk meerwaarde. Het vrijwilligerswerk, dat onbetaald wordt verricht, vult de beroepszorg aan, maar vervangt deze niet.

Comments