Wij zoeken jou voor onze koffiemomenten

Wij zoeken jou voor onze koffiemomenten

Structureel · 1–2 uur/week
Zonnehuis 3, 3941 RP Doorn, Nederland
ZorgWelzijnOuderen
Activiteit Delen
Het Zonnehuis-QuaRijn
#82557
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/Het-Zonnehuis-QuaRijn/activiteiten/Wij-zoeken-jou-voor-onze-koffiemomenten/82557 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Samen koffie drinken met Revalidanten en Bewoners van Het Revalidatiecentrum Het Zonnehuis.

Uitgebreide omschrijving

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die koffiemomenten organiseren voor de revalidanten en bewoners van Het revalidatiecentrum Het Zonnehuis zodat zij naast de therapieën ook met elkaar samen kunnen komen voor een ontspannen moment.

Met elkaar de dag bespreken een spelletje doen in de lounge of bij mooi weer op het terras.


Vind jij het leuk om iets nieuws op te zetten zoals een koffiemoment dan zou ik graag met jou in gesprek willen om samen te kijken wat er nodig is en welke dagen/tijden geschikt zijn en willen weten of jij zelf nog ideeën heb om de koffiemomenten een succes te laten worden.


Graag hoor ik van je!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Het Zonnehuis-QuaRijn

Het nieuwe duurzame Zonnehuis is prachtig gelegen aan rand van Doorn. In totaal komen er drie landhuizen op het groene terrein. In gebouw B wonen de 40 cliënten met Korsakov. Gebouw C is het hoofdgebouw. In gebouw C bevindt zich het geriatrische revalidatiecentrum. Ook wonen in gebouw C cliënten met psychosomatische klachten.

Het Zonnehuis maakt deel uit van Stichting QuaRijn. QuaRijn zet zich breed in voor het ondersteunen van ouderen bij levenskwaliteit en waardigheid. Wij leveren zorg die aansluit bij de behoefte en wens van de cliënt. We hebben aanleunwoningen, woonzorgcomplexen, thuiszorg, dagbehandeling, dagactiviteiten, verzorgingshuizen, verpleeghuizen en kleinschalige woonvormen. Het QuaRijn Kennis en Behandel Centrum biedt onze cliënten fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, specialisten ouderengeneeskunde, een psycholoog, een geestelijk verzorger en een diëtist. QuaRijn heeft zo’n 1700 medewerkers. Daarnaast leveren 450 vrijwilligers een onmisbare bijdrage aan onze dienstverlening. Ook bij Het Zonnehuis werken we met vrijwilligers. De inzet, hulp, bemoediging en betrokkenheid van de vrijwilligers heeft voor de cliënten duidelijk meerwaarde. Het vrijwilligerswerk, dat onbetaald wordt verricht, vult de beroepszorg aan, maar vervangt deze niet.

Comments