Skip Sidebar

Over ons

Het nieuwe duurzame Zonnehuis is prachtig gelegen aan rand van Doorn. In totaal komen er drie landhuizen op het groene terrein. In gebouw B wonen de 40 cliënten met Korsakov. Gebouw C is het ...

ZorgWelzijnOuderen
Deel
Wilt u de ochtend fris beginnen met een wandeling of fietstochtje

Wilt u de ochtend fris beginnen met een wandeling of fietstochtje

Structureel · Flexibele uren
Doorn, Utrecht, Nederland
ZorgWelzijnBuurt & omgeving
Activiteit Delen
Het Zonnehuis-QuaRijn
#78420
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/Het-Zonnehuis-QuaRijn/activiteiten/Wilt-u-de-ochtend-fris-beginnen-met-een-wandeling-of-fietstochtje/78420 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Begeleiden van Bewoners naar ontmoetingscentrum De Perzikengaard

Uitgebreide omschrijving

Bewoners van Het Zonnehuis gaan s morgens naar de Perzikengaard, Ontmoetingscentrum voor activiteiten en ontmoeten.

Maar om daar te komen hebben de bewoners begeleiding nodig.

Dit kan door samen te lopen vanaf Het Zonnehuis ( ongeveer 20 minuten ) of samen fietsen op met de duofiets (ongeveer 5 minuten). Duofiets staat is op locatie.


Samen een korte rit maken waar een leuk contact bij kan ontstaan.


Het gaat om de maandag- en woensdagochtend.

De bewoners worden om 10.00uur verwacht bij De Perzikengaard.


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Doorn Activiteiten > Het Zonnehuis-QuaRijn > Wilt u de ochtend fris beginnen met een wandeling of fietstochtje

Over Het Zonnehuis-QuaRijn

Het nieuwe duurzame Zonnehuis is prachtig gelegen aan rand van Doorn. In totaal komen er drie landhuizen op het groene terrein. In gebouw B wonen de 40 cliënten met Korsakov. Gebouw C is het hoofdgebouw. In gebouw C bevindt zich het geriatrische revalidatiecentrum. Ook wonen in gebouw C cliënten met psychosomatische klachten.

Het Zonnehuis maakt deel uit van Stichting QuaRijn. QuaRijn zet zich breed in voor het ondersteunen van ouderen bij levenskwaliteit en waardigheid. Wij leveren zorg die aansluit bij de behoefte en wens van de cliënt. We hebben aanleunwoningen, woonzorgcomplexen, thuiszorg, dagbehandeling, dagactiviteiten, verzorgingshuizen, verpleeghuizen en kleinschalige woonvormen. Het QuaRijn Kennis en Behandel Centrum biedt onze cliënten fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, specialisten ouderengeneeskunde, een psycholoog, een geestelijk verzorger en een diëtist. QuaRijn heeft zo’n 1700 medewerkers. Daarnaast leveren 450 vrijwilligers een onmisbare bijdrage aan onze dienstverlening. Ook bij Het Zonnehuis werken we met vrijwilligers. De inzet, hulp, bemoediging en betrokkenheid van de vrijwilligers heeft voor de cliënten duidelijk meerwaarde. Het vrijwilligerswerk, dat onbetaald wordt verricht, vult de beroepszorg aan, maar vervangt deze niet.

Comments