Skip Sidebar

Over ons

De Stichting Culturele Vorming Heuvelrug
De activiteiten van de Heuvelrug Muziekschool worden georganiseerd vanuit de Stichting Kunstzinnige Vorming Heuvelrug. Het doel van de stichting is om zoveel ...

Deel
Bestuurslid Stichting Heuvelrug Muziekschool gezocht

Bestuurslid Stichting Heuvelrug Muziekschool gezocht

Structureel · 3-6 uur/maand
Kerkplein 12, 3941 HV Doorn, Nederland
BestuurFinanciënSociale mediaWebsite makenNederlands
KwaliteitsonderwijsGendergelijkheidEerlijk werk en economische groeiPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Heuvelrug Muziekschool
#76456
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/Heuvelrug-Muziekschool/activiteiten/Bestuurslid-Stichting-Heuvelrug-Muziekschool-gezocht/76456 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

we zijn een actief en leuk vrijwilligersbestuur. We ontzorgen zo onze docenten zodat zij zich op hun lessen kunnen richten, voor goed muziekonderwijs.

Uitgebreide omschrijving

Financiën jouw expertise, we komen graag met je in contact


We vergaderen ongeveer vijf tot zeven keer per jaar als bestuur. Daarnaast zijn we natuurlijk bij activiteiten als de open dag, het Kerstconcert of Musicals en andere uitvoeringen. We regelen dat er goede instrumenten zijn, beheren de financiën van de school, zorgen voor PR en communicatie, zorgen voor de informatie op de website en hebben veel contacten met andere culturele instellingen in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Wil je meer over ons weten? Neem contact met ons op en we vertellen je er alles over.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Doorn Activiteiten > Heuvelrug Muziekschool > Bestuurslid Stichting Heuvelrug Muziekschool gezocht

Over Heuvelrug Muziekschool

De Stichting Culturele Vorming Heuvelrug
De activiteiten van de Heuvelrug Muziekschool worden georganiseerd vanuit de Stichting Kunstzinnige Vorming Heuvelrug. Het doel van de stichting is om zoveel mogelijk bewoners van de gemeente te inspireren om muziekonderwijs te volgen. De stichting laat muzieklessen verzorgen voor jong en oud in de regio Zuid-Oost Utrecht. Dit gebeurt door het contact tot stand te brengen tussen de docent en de cursist. De cursist heeft, nadat dit contact is gelegd, een rechtstreekse relatie met de docent. Meer informatie over de stichting vind je hier.

Comments