Skip Sidebar
Humanitas

Humanitas

Non-profit

Over ons

Humanitas Heuvelrug ondersteunt mensen ongeacht hun levensovertuiging, leeftijd en cultuur. Belangrijke waarden in ons werk zijn: regie over je eigen leven, samenleven op basis van gelijkwaardigheid, ...

OuderenArmoedebestrijdingWelzijn
Geen armoedeOngelijkheid verminderenGoede gezondheid en welzijn
Deel
Vrijwillige coordinator Vriendschappelijk contact

Vrijwillige coordinator Vriendschappelijk contact

Structureel · 5–8 uur/week
Flexibele locatie
OuderenWelzijnSociale rechtvaardigheid
Geen armoedeGoede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Humanitas
#64069
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/Humanitas7/activiteiten/Vrijwillige-coordinator-Vriendschappelijk-contact/64069 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Eenzaamheid betekent niet altijd het alleen zijn. Maar het gevoel ontstaat vooral als je niet kunt communiceren met iemand over wat echt belangrijk voor je is.

Uitgebreide omschrijving

Je verbonden voelen is misschien wel belangrijker dan ooit. Hou jij van mensen en wil jij een actieve rol spelen in het doorbreken van eenzaamheid? En vind je het leuk om verantwoordelijkheid te dragen voor onze activiteiten die daarmee samenhangen. Ben jij de juiste persoon voor deze functie?


Bij Vriendschappelijk contact gaat het om een deelnemer die tijdelijk een steuntje in de rug krijgt in het één-op-één contact met een vrijwilliger. Je voert onder andere het eerste gesprek met een nieuwe deelnemer en zoekt een geschikte vrijwilliger en coacht vrijwilligers waar nodig.


Het coördinatorschap is een interessante en betekenisvolle uitdaging in je vrije tijd of na je werkzame leven. Je bent lid van een dynamische organisatie én team. Je kunt deelnemen aan trainingen die voor jou en jouw functie relevant en interessant zijn. Je krijgt individuele begeleiding van een afdelingscoördinator en je hebt contact met andere vrijwillig coördinatoren.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Humanitas

Humanitas Heuvelrug ondersteunt mensen ongeacht hun levensovertuiging, leeftijd en cultuur. Belangrijke waarden in ons werk zijn: regie over je eigen leven, samenleven op basis van gelijkwaardigheid, inspelen op wat er leeft in de maatschappij en verantwoordelijkheid nemen voor jezelf en voor een ander.

Comments