Skip Sidebar
Leger des Heils

Leger des Heils

Non-profit

Over ons

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ...

WelzijnZorgBuurt & omgeving
Deel
Chauffeur dagbesteding 50I50 Binnenbos Driebergen

Chauffeur dagbesteding 50I50 Binnenbos Driebergen

Structureel · 2–4 uur/week
Langbroekerdijk 8a, 3972 NC Driebergen-Rijsenburg, Nederland
WelzijnZorgBuurt & omgeving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Leger des Heils
#67214
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/Leger-des-Heils3/activiteiten/Chauffeur-dagbesteding-50I50-Binnenbos-Driebergen/67214 om je aan te melden

Contactpersoon

Vrijwillige inzet AdviseursStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Jij bent die flexibele, sociale en ‘gek-op-autorijden’ vrijwilliger die wij zoeken!

Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen?

Met een bus of auto van het Leger des Heils haal jij deelnemers op bij verschillende woonlocaties in Utrecht en brengt ze naar de werklocatie in Driebergen bij 50I50 Binnenbos. De woonlocaties zijn binnen de Stad Utrecht/Amersfoort of bij Ambulante woningen. Er kan ook voor een centraal ophaalpunt worden gekozen, dit is allemaal nog bespreekbaar. Momenteel zijn er 6 deelnemers ingeschreven, maar hopelijk volgen er nog meer!


Het betreft de dinsdag, donderdag en mogelijk later ook de vrijdag. Het is de bedoeling dat de deelnemers aanwezig zijn rond 10.15 uur en weer vertrekken om 14.30 uur. Ben jij één of meerdere dagdelen beschikbaar en vind jij het leuk om mensen te vervoeren? Dan komen wij graag met jou in contact!

 

Dit ben jij:

 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs;
 • Je bent stabiel, zelfstandig, geduldig en vriendelijk;
 • Je vindt het leuk om contact te hebben met mensen;
 • Je gebruikt geen medicatie die de rijvaardigheid kan beïnvloeden;
 • Je hebt respect voor andere normen en waarden;
 • Wij vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) de kosten hiervan worden vergoed.


Dit bieden wij:

 • Een leuke en leerzame vrijwilligerstaak in een boeiende organisatie;
 • Waardering, gezelligheid en begeleiding;
 • Trainingsaanbod voor vrijwilligers;
 • WA-verzekering voor de uren dat je actief bent;
 • Reiskostenvergoeding.


Over de locatie:

Bij 50|50 zetten mensen een stap richting een gewoon leven door te werken in leerwerkbedrijven. Die stap leidt weer tot een vervolgstap en als het mogelijk is naar een opleiding of betaalde baan. Omdat wij geloven dat elk mens een plek in de samenleving verdient.


In het Binnenbos worden op een duurzame manier groenten en andere eetbare planten gekweekt. Daar komen geen kunstmest en pesticiden aan te pas, waardoor planten tijd hebben om te groeien en in alle rust op smaak komen. Er wordt buiten gewerkt in de moestuin, maar ook binnen een kweekkas. Hierdoor is er het hele jaar door iets te doen waarbij mensen kennis en ervaring opdoen over gezond voedsel verbouwen. Denk hierbij aan zaaien, stekken, planten, wieden, snoeien, oogsten en allerlei andere activiteiten. In het Binnenbos wordt niet alleen meer geleerd over de natuur, maar ook over eigen kuezes maken wat bijdraagt aan herstel. 


Interesse en contact

Mogen we jou welkom heten als vrijwilliger? Of heb je vragen? Neem dan contact op met Lois (adviseur vrijwillige inzet).  

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Driebergen-Rijsenburg Activiteiten > Leger des Heils > Chauffeur dagbesteding 50I50 Binnenbos Driebergen

Over Leger des Heils

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan er meer dan 7.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor ongeveer 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl

Comments