Skip Sidebar

Over ons

Maarn Maarsbergen Natuurlijk is een bloeiende vereniging voor en door de inwoners van onze dorpskernen. Vrijwilligers zetten zich in voor diverse thema's rond natuur, cultuurhistorie en duurzaamheid ...

Natuur & MilieuBuurt & omgeving
Leven op het landBetaalbare en duurzame energie
Deel
Is voorzitter Cultuur Historische Commissie Maarn Maarsbergen iets voor jou?

Is voorzitter Cultuur Historische Commissie Maarn Maarsbergen iets voor jou?

Structureel · Flexibele uren
Vanuit huis
Natuur & MilieuKinderen & JongerenOuderen
Betaalbare en duurzame energieLeven op het land
Activiteit Delen
Maarn Maarsbergen Natuurlijk (MMN)
#79456
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/MaarnMaarsbergenNatuurlijk-MMN/activiteiten/Is-voorzitter-Cultuur-Historische-Commissie-Maarn-Maarsbergen-iets-voor-jou/79456 om je aan te melden

Contactpersoon

Natuurvereniging Maarn Maarsbergen NatuurlijkStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Vind je cultuurhistorie leuk? Ga jij de uitdaging van voorzitter cultuurhistorie aan met een groep van 5-8 gedreven en deskundige vrijwilligers?

Uitgebreide omschrijving

Is voorzitter zijn van een actieve groep van 5-8 vrijwilligers iets voor jou?

Vind je cultuurhistorie leuk?

 

Geen of weinig van kennis van cultuurhistorie? Geen probleem!

 

Wil jij de uitdaging aan gaan als voorzitter voor de Cultuurhistorische Commissie (CHC) van Maarn Maarsbergen Natuurlijk?


De Cultuurhistorische Commissie (CHC) is een actieve groep van zo’n acht enthousiaste onderzoekers, schrijvers en vertellers over de (cultuur)historie van Maarn en Maarsbergen.

Leden van de CHC verzorgen meerdere lezingen, tentoonstellingen en rondleidingen per jaar, en beantwoorden vragen van burgers en instellingen over de geschiedenis van gebouwen, natuur- en cultuurlandschap (lanen, beken, e.d.) of personen.

Eens per twee jaar organiseert de CHC ook de Open Monumentendag, waarbij objecten van cultuurhistorische waarde in Maarn en/of Maarsbergen in het zonnetje worden gezet.

De zolder van het oude Raadhuis in Maarn vormt de thuisbasis van de CHC.


De voorzitter coördineert de activiteiten van de CHC en leidt 4 x per jaar bijeenkomsten van de CHC. Vanzelfsprekend heeft de voorzitter affiniteit met cultuurhistorie, maar kennis daarvan is geen “must”, omdat deze voldoende aanwezig is bij de commissieleden. 


De Cultuurhistorische Commissie (CHC) is een van de werkgroepen van Maarn Maarsbergen Natuurlijk (MMN. Het is fijn als de voorzitter deel uitmaakt van het MMN-bestuur.


Kijk op de website van Maarn Maarsbergen Natuurlijk voor een indruk van de vele activiteiten en uitzoekwerk van de CHC.


Heb je interesse, neem dan contact op met:


Gerda Schregardus

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Activiteit Delen

Over Maarn Maarsbergen Natuurlijk (MMN)

Maarn Maarsbergen Natuurlijk is een bloeiende vereniging voor en door de inwoners van onze dorpskernen. Vrijwilligers zetten zich in voor diverse thema's rond natuur, cultuurhistorie en duurzaamheid. Een greep uit onze activiteiten: Kind &Natuur; Cultuurhistorie, Doe Maarn Duurzaam, Werken in het landschap, ruimtelijke ordening.
Heb je een groen hart en je woont in Maarn of Maarsbergen, dan ben je van harte welkom.

Comments