Skip Sidebar

Over ons

MaarnMaarsbergenNatuurlijk is een bloeiende vereniging voor en door de inwoners van onze dorpskernen. Diverse werkgroepen zijn op uiteenlopende wijze actief: beleid en beheer, onderzoek cultuur ...

Natuur & MilieuOuderenKinderen & Jongeren
Leven op het landBetaalbare en duurzame energie
Deel
Natuuractiviteiten voor kinderen tussen 4-11 jaar in Maarn Maarsbergen

Natuuractiviteiten voor kinderen tussen 4-11 jaar in Maarn Maarsbergen

Tijdelijk · Flexibele uren · Voor ongeveer 12 maanden
Maarn, Maarn, Utrecht, Nederland
Activiteiten begeleidenBuiten
Kinderen & JongerenNatuur & MilieuBuurt & omgeving
Betaalbare en duurzame energieLeven op het land
Activiteit Delen
MaarnMaarsbergenNatuurlijk (MMN)
#71818
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/MaarnMaarsbergenNatuurlijk-MMN/activiteiten/Natuuractiviteiten-voor-kinderen-tussen-4-11-jaar-in-Maarn-Maarsbergen/71818 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij graag buiten in de natuur met kinderen en wil jij voor de vereniging Maarn Maarsbergen Natuurlijk (MMN) enkele natuuractiviteiten per jaar organiseren?

Uitgebreide omschrijving

Wil jij één of enkele natuuractiviteit organiseren voor "Kind en Natuur" in Maarn en Maarsbergen!


Vind jij het ook belangrijk dat kinderen op een speelse manier leren over onze natuur? Vind jij het leuk om met kinderen in de natuur bezig te zijn?


"Kind en Natuur" van Maarn Maarsbergen Natuurlijk organiseert leuke activiteiten in de natuur in en rond Maarn/Maarsbergen. Bijvoorbeeld herfstspeurtocht, natuurwerkdag, dierensporen zoeken, lammetjes kijken en aaien, of een modderdag. Er is zoveel leuks te doen in de natuur!

Met een aantal enthousiaste inwoners is in 2022/2023 een avontuurlijk kindernatuurpad aangelegd in het Sterrenbos in Maarn.


Kinderen laten beleven hoe spannend, mooi en belangrijk de natuur is, dat is wat we graag doen met 'Kind en Natuur" van MMN! Wil jij één of meerdere activiteiten organiseren? Neem dan vrijblijvend contact op met Gerda Schregardus.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Maarn Activiteiten > MaarnMaarsbergenNatuurlijk (MMN) > Natuuractiviteiten voor kinderen tussen 4-11 jaar in Maarn Maarsbergen

Over MaarnMaarsbergenNatuurlijk (MMN)

MaarnMaarsbergenNatuurlijk is een bloeiende vereniging voor en door de inwoners van onze dorpskernen. Diverse werkgroepen zijn op uiteenlopende wijze actief: beleid en beheer, onderzoek cultuur historie, handen uit de mouwen, en activiteiten voor alle leeftijden.
Heb je een groen hart en je woont in Maarn of Maarsbergen, dan ben je van harte welkom.

Comments