Skip Sidebar

Over ons

Museum Huis Doorn is het voormalige ballingsoord van de laatste Duitse keizer Wilhelm II. Hier kom je alles te weten over de geschiedenis van de verwoestende en ingrijpende Eerste Wereldoorlog en ...

Kunst & cultuurOnderwijsSport & Recreatie
KwaliteitsonderwijsVrede, justitie en sterke publieke dienstenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel
Ben jij een enthousiast verteller?

Ben jij een enthousiast verteller?

Structureel · 1–5 uur/week
Langbroekerweg 8, 3941 MT Doorn, Nederland
EngelsDuitsNederlands
Kunst & cultuurOnderwijsSport & Recreatie
KwaliteitsonderwijsVrede, justitie en sterke publieke dienstenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Activiteit Delen
Museum Huis Doorn
#80104
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/Museum-Huis-Doornover-onswerken-bij-huis-doornvrijwilliger-worden/activiteiten/Ben-jij-een-enthousiast-verteller/80104 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Lijkt je het leuk om bezoekers van Museum Huis Doorn verhalen over dit bijzondere museum te vertellen? Kom ons vrijwilligersteam dan versterken.

Uitgebreide omschrijving

Bezoekers aan Huis Doorn kunnen meerdere locaties bezoeken. En op al deze plekken staan rondleiders / zaalgidsen klaar om onze gasten te ontvangen.


Rondleiders /zaalgidsen hebben een afwisselend takenpakket. In het Huis vertel je hoe het leven van de laatste keizer van Duitsland eruit zag tijdens zijn jaren in Doorn, wat er te zien is in het huis en hoe de huishouding was georganiseerd.


In het Paviljoen draait het om het verhaal van de Eerste Wereldoorlog en vooral wat er in die jaren in ons eigen land speelde. Want ondanks onze neutraliteit heeft de oorlog wel degelijk heel veel impact gehad. In het Paviljoen zijn bovendien ook de lopende tentoonstellingen te vinden.


We bieden dus een afwisselend en divers takenpakket waarin je zowel als rondleider fungeert als als zaalgids.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Doorn Activiteiten > Museum Huis Doorn > Ben jij een enthousiast verteller?

Over Museum Huis Doorn

Museum Huis Doorn is het voormalige ballingsoord van de laatste Duitse keizer Wilhelm II. Hier kom je alles te weten over de geschiedenis van de verwoestende en ingrijpende Eerste Wereldoorlog en ontdek je het persoonlijke verhaal van keizer Wilhelm II.

Samen met de 180 vrijwilligers kun jij ervoor zorgen dat Museum Huis Doorn open kan blijven. Onze vrijwilligers zijn collegiaal, enthousiast, gastvrij en representatief. Doordat iedereen minimaal één dagdeel in de week beschikbaar is en soms ook in het weekend wil werken, zorgen we er altijd voor dat het rooster rond komt.

Comments