Skip Sidebar

Over ons

Museum Huis Doorn is het voormalige ballingsoord van de laatste Duitse keizer Wilhelm II. Hier kom je alles te weten over de geschiedenis van de verwoestende en ingrijpende Eerste Wereldoorlog en ...

Kunst & cultuurOnderwijsSport & Recreatie
KwaliteitsonderwijsVrede, justitie en sterke publieke dienstenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel
Wil jij een bijdrage leveren aan ons cultureel erfgoed?

Wil jij een bijdrage leveren aan ons cultureel erfgoed?

Structureel · 4–8 uur/week
Langbroekerweg 8, 3941 MT Doorn, Nederland
Kunst & cultuurOnderwijsSport & Recreatie
KwaliteitsonderwijsVrede, justitie en sterke publieke dienstenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Museum Huis Doorn
#63148
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/Museum-Huis-Doornover-onswerken-bij-huis-doornvrijwilliger-worden/activiteiten/Wil-jij-een-bijdrage-leveren-aan-ons-cultureel-erfgoed/63148 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Museum Huis Doorn is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen bijdragen aan het cultureel erfgoed van ons land.

Uitgebreide omschrijving

Cultureel erfgoed zijn de gebouwen, meubels, foto’s en bijvoorbeeld verhalen uit het verleden. Ze bestaan in het heden en wij brengen ze naar de toekomst. En jij, ben jij met jouw kennis, ervaring en persoonlijkheid de vrijwilliger die dat verleden vertaalt naar dat heden en die toekomst?


Museum Huis Doorn is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen bijdragen aan het cultureel erfgoed van ons land. Als vrijwilliger krijg je de kans om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen, andere mensen te leren kennen en je te ontwikkelen in een inspirerende omgeving. Wij bieden waar nodig trainingen en ondersteuning aan, zodat je jezelf optimaal kunt ontwikkelen in je vrijwilligersrol.


Wat zeggen andere vrijwilligers over hun werk binnen Museum Huis Doorn?

‘Ik werk hier midden in de geschiedenis’ en ‘ik ben naast mijn werk één dag gaan helpen in Huis Doorn, dat geeft mij nieuwe energie’. Vaak ook; ‘het is gezellig en de onderlinge betrokkenheid is groot’.


Museum Huis Doorn heeft diverse vacatures voor vrijwilligers (kijk op onze website). Weet jij nog niet zo goed welke functie bij je past, maar ben je wel geïnteresseerd om als vrijwilliger bij Museum Huis Doorn aan de slag te gaan? Stuur dan een berichtje naar ons of bel ons. We kijken dan samen naar aanleiding van jouw vaardigheden en talenten waar je het meest op je plek zit. 


Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Doorn Activiteiten > Museum Huis Doorn > Wil jij een bijdrage leveren aan ons cultureel erfgoed?

Over Museum Huis Doorn

Museum Huis Doorn is het voormalige ballingsoord van de laatste Duitse keizer Wilhelm II. Hier kom je alles te weten over de geschiedenis van de verwoestende en ingrijpende Eerste Wereldoorlog en ontdek je het persoonlijke verhaal van keizer Wilhelm II.

Samen met de 180 vrijwilligers kun jij ervoor zorgen dat Museum Huis Doorn open kan blijven. Onze vrijwilligers zijn collegiaal, enthousiast, gastvrij en representatief. Doordat iedereen minimaal één dagdeel in de week beschikbaar is en soms ook in het weekend wil werken, zorgen we er altijd voor dat het rooster rond komt.

Comments