Skip Sidebar

Over ons

Prima Perspectief heeft als doel vluchtelingen en statushouders van het AZC Leersum te koppelen met vrijwilligersorganisaties. Op die manier kunnen nieuwkomers zo vroeg mogelijk meedoen aan de ...

Sociale rechtvaardigheidVluchtelingen & MinderhedenBuurt & omgeving
Geen armoedeGoede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
Deel
Gastvrouw / Gastheer Fietsenwerkplaats AZC

Gastvrouw / Gastheer Fietsenwerkplaats AZC

Structureel · 3–4 uur/week
Hoogstraat 8, 3954, 3956 NB Leersum, Nederland
Gastheer/vrouwActiviteiten begeleidenKlussen
Sociale rechtvaardigheidVluchtelingen & MinderhedenBuurt & omgeving
Geen armoedeGoede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Prima Perspectief
#79823
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/Prima-Perspectief/activiteiten/Gastvrouw--Gastheer-Fietsenwerkplaats-AZC/79823 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Op dinsdag- of donderdagmiddag gastvrouw of gastheer van onze fietsenwerkplaats zijn, zodat de middag soepel verloopt voor de AZC bewoners en de fietsenmakers.

Uitgebreide omschrijving

Bewoners van het AZC Leersum kunnen hun fietsen laten repareren en tegen een symbolische prijs een fiets krijgen. Voor hen - zeker in het geïsoleerd liggende AZC - biedt een fiets meer bewegingsvrijheid en de mogelijkheid om makkelijker in Doorn, Driebergen, Maarn of Leersum boodschappen te doen, naar taalles te gaan en vrijwilligerswerk te doen.


Ter versterking van het huidige team, zoeken we vrijwilligers die het leuk vinden om op dinsdag- of donderdagmiddag gastheer of gastvrouw te zijn van de fietsenwerkplaats.


Bewoners komen bij ons binnen en vertellen over de mankementen aan hun fiets. Jij noteert dit en geeft bij de fietsenmakers aan welke fietsen prioriteit hebben. Jonge kinderen sleutelen ook aan hun eigen fietsen; jij schat in wie van de monteurs hen kan helpen. Bewoners willen een fiets aanschaffen; jij helpt hen daarbij met zo nodig ondersteuning van een fietsenmaker. 


We drinken koffie, thee en eten wat lekkers; jij regelt dit en zorgt dat alle fietsenmakers pauze houden. Wij hebben je nodig om de middagen gezellig en soepel te laten verlopen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Het AZC ligt tussen Leersum en Doorn aan de N225
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Leersum Activiteiten > Prima Perspectief > Gastvrouw / Gastheer Fietsenwerkplaats AZC

Over Prima Perspectief

Prima Perspectief heeft als doel vluchtelingen en statushouders van het AZC Leersum te koppelen met vrijwilligersorganisaties. Op die manier kunnen nieuwkomers zo vroeg mogelijk meedoen aan de Nederlandse samenleving en de Nederlandse taal leren. Ook werken wij samen met COA in onze fietsenwerkplaats - voor en door AZC bewoners - geven wij fietslessen en maken wij toeristische fietstochtjes door de regio.

Comments