Skip Sidebar

Over ons

De Doelstelling van de Stichting is het bijdragen aan de instandhouding van het monumentale gedeelte van het voormalige gemeentehuis ten behoeve van de gemeenschap van Maarn en Maarsbergen ...

Buurt & omgevingKunst & cultuur
Deel
Penningmeester

Penningmeester

Structureel · Flexibele uren
Vanuit huis
FinanciënBestuurFondsenwervingNederlands
Buurt & omgevingKunst & cultuur
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Vrienden Raadhuis Maarn
#75145
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/Srtichting-Vrienden-Raadhuis-Maarn/activiteiten/Penningmeester/75145 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het bestuur van de Stichting Vrienden Raadhuis Maarn is op zoek naar een nieuwe penningmeester, die deel uit zal maken van het bestuur.

Uitgebreide omschrijving

Wij vormen met een klein, gezellig, team van 6 mensen dat een keer per 6 weken gezamelijk vergaderd. In dit team zijn alle noodzakelijke vaardigheden vertegenwoordigd om van de zolder en het bordes en plein van het voormalige Raadhuis een ontmoetingspunt in Maarn temaken. Iedere tweede zaterdagochtend van de maand stellen wij de zolder open. Er wordt dan een lezing gegeven. Ook stellen wij ons plein open voor de koningsdagviering en organiseren wij jaarlijks een kerstmarkt om wat inkomsten te genereren.

Het is de taak van de penningmeester om oa. de donateursadministratie bij te houden, fondsen te benaderen om subsidies te verkrijgen en de jaarrekening op te stellen. De huidige penningmeester is zeker bereid om een nieuwe penningmeester in te werken. Kom op een tweede zaterdag van de maand eens langs om te zien wie wij zijn en wat wij doen.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Vrienden Raadhuis Maarn

De Doelstelling van de Stichting is het bijdragen aan de instandhouding van het monumentale gedeelte van het voormalige gemeentehuis ten behoeve van de gemeenschap van Maarn en Maarsbergen. De stichting wil ontmoetingen tussen inwoners van Maarn en Maarsbergen faciliteren en bevorderen. We organiseren daarvoor zelf een aantal activiteiten maar voor initiatieven uit het dorp houden we ons zeker aanbevolen. Verder benaderen we fondsen om bij te dragen in de noodzakelijke kosten die de instandhouding van het pand met zich meebrengen. De SVRM dient daarmee het algemeen nut, zonder enig winstoogmerk in welke vorm dan ook.