Skip Sidebar

Over ons

St. Hartveilig Utrechtse Heuvelrug coördineert de AED-hulpverlening binnen de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Per dorp zijn er stichtingen en alle informatie wordt jaarlijks verzameld en daarvan is ...

Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningZorgWelzijn
Goede gezondheid en welzijnPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel
Gevraagd: PENNINGMEESTER (M/V)

Gevraagd: PENNINGMEESTER (M/V)

Structureel · Flexibele uren
Flexibele locatie
Activiteiten begeleidenTrainingOnderwijsJeugdwerkBuitenEvenement & festivalKlussenFinanciënBestuurBusiness DevelopmentCoördinerenGastheer/vrouwLobbyingFondsenwervingCampagne voerenSociale mediaMarketing & CommunicatieAdministratieOnderzoekAdvies & MentoringOndersteunend werkBegeleidingSociaal contactAndersComputerData ScienceNederlands
Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningZorgWelzijn
Goede gezondheid en welzijnPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Activiteit Delen
St. Hartveilig Utrechtse Heuvelrug
#79602
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/St-Hartveilig-Utrechtse-Heuvelrug/activiteiten/Gevraagd-PENNINGMEESTER-MV/79602 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Tijdig beginnen met reanimeren/AED-inzet redt levens. Op de achtergrond is er ook wat financieels te doen. Daarom zoekt St.Hartveilig Utrechtse Heuvelrug jou!

Uitgebreide omschrijving

Misschien heb je er wel ‘ns van gehoord: AED-burgerhulpverlening? Meerdere levens worden gered door AED-vrijwilligers op de Heuvelrug. De Stichting Hartveilig Utrechtse Heuvelrug houdt samen met ‘dorpsstichtingen’ het gemeentelijke AED-netwerk in stand.

Wil jij daaraan een steentje bijdragen? Zoek jij een kleine vrijwilligersfunctie?  Binnen het bestuur van de Stichting Hartveilig Utrechtse Heuvelrug gaat een vacature ontstaan die we graag zsm in willen vullen: PENNINGMEESTER. Degene die dat tot heden deed, stopt er na een aantal jaren nu mee.

Werkzaamheden: verzamelen van uitgavenverantwoording inzake van gemeentelijke subsidie. En het aanvragen van de jaarlijkste subsidie. Uiteraard wordt de werkwijze en ervaring daarmee, alsmede het noodzakelijke netwerk overgedragen. Het vraagt ongeveer 2 uur per maand.

Neem contact op voor nadere informatie! Groeten, Willem Fahner, voorzitter.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding
Activiteit Delen

Over St. Hartveilig Utrechtse Heuvelrug

St. Hartveilig Utrechtse Heuvelrug coördineert de AED-hulpverlening binnen de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Per dorp zijn er stichtingen en alle informatie wordt jaarlijks verzameld en daarvan is steeds een verslag. Tevens wordt financiële steun die voor het gehele gemeentegebied beschikbaar is, verdeeld door ons.

Comments