Secretaris (M/V)

Secretaris (M/V)

Structureel · Flexibele uren
Gemeente Utrechtse Heuvelrug, Kerkplein 2, Doorn, Utrecht 3941 HV, Nederland
ZorgWelzijn
3 Goede gezondheid en welzijn17 Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
St. Hartveilig Utrechtse Heuvelrug
#74872
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/St-Hartveilig-Utrechtse-Heuvelrug/activiteiten/Secretaris-MV/74872 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Misschien heb je er wel ‘ns van gehoord: AED-burgerhulpverlening? Er is nu een kleine bestuursfunctie (6 uur per jaar) in ons stichtingsbestuur. Iets voor jou?

Uitgebreide omschrijving

Misschien heb je er wel ‘ns van gehoord: AED-burgerhulpverlening? Meerdere levens worden gered door onze vrijwilligers op de Heuvelrug. In onze gemeente is een stichting actief die samen met ‘dorpsstichtingen’ een AED-netwerk in stand houdt. Meehelpen in een hele kleine vrijwilligersfunctie?  Binnen het bestuur van de Stichting Hartveilig Utrechtse Heuvelrug is een vacature ontstaan die we graag zsm in willen vullen: secretaris. Degene die dat tot heden deed, heeft een functie die niet verenigbaar is met dit werk. We vragen iemand die administratief dwz qua PC-werk ‘handig’ is. Gelet op de samenstelling van het huidige bestuur, zou een vrouw voorkeur hebben. Zorgachtergrond is een pré en leeftijd onder de 35 ook. Benader vrijblijvend voor informatie: Willem Fahner, voorzitter.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Woonachtig op de Utr Heuvelrug
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over St. Hartveilig Utrechtse Heuvelrug

St. Hartveilig Utrechtse Heuvelrug coördineert de AED-hulpverlening binnen de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Per dorp zijn er stichtingen en alle informatie wordt jaarlijks verzameld en daarvan is steeds een verslag. Tevens wordt financiële steun die voor het gehele gemeentegebied beschikbaar is, verdeeld door ons.

Comments

  • Log in of Inschrijven om een reactie achter te laten.
  • Noortje Klomp
    Commentaar is verwijderd.
    • 16 feb