Skip Sidebar

Over ons

De Stichting Werkgroep Milieu- en natuurbeheer Rhenen (WMR) is op zoek naar mensen met een warme belangstelling voor natuur en milieu die zich willen inzetten om gebieden met natuurwaarden in stand te ...

Natuur & MilieuBuurt & omgeving
Duurzame steden en gemeenschappenLeven in het waterLeven op het land
Deel
Bescherming natuur en milieu

Bescherming natuur en milieu

Structureel · Flexibele uren
3911 JV, Rhenen, Utrecht, Nederland
BestuurLobbying
Natuur & MilieuBuurt & omgeving
Duurzame steden en gemeenschappenLeven in het waterLeven op het land
Activiteit Delen
Stichting Werkgroep Milieu - en natuurbeheer Rhenen
#78455
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/WMR/activiteiten/Bescherming-natuur-en-milieu/78455 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Overleggen met gemeente en zo nodig in beroep tegen voorgestelde plannen. Het is niet noodzakelijk, maar wel fijn als je kennis hebt van specifieke onderwerpen.

Uitgebreide omschrijving

De Kerngroep van de WMR zoekt mensen die zich willen inspannen voor het behoud van de natuur. De WMR overlegt met de gemeente en gaat zo nodig in beroep tegen voorgestelde plannen. Het is niet noodzakelijk, maar wel fijn als je kennis hebt van specifieke onderwerpen zoals bijvoorbeeld ecologie, juridische zaken of bestuurlijke ervaring met overheden hebt. Dit kost enkele dagen per jaar/ meerdere uren per week afhankelijk van het onderwerp.

Voorbeelden van natuurgebieden waarvoor wij ons inspannen zijn: de Palmerswaard, Kwintelooijen, het Binnenveld en de uiterwaarden tussen de Blauwe Kamer en de Palmerswaard.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Stichting Werkgroep Milieu - en natuurbeheer Rhenen

De Stichting Werkgroep Milieu- en natuurbeheer Rhenen (WMR) is op zoek naar mensen met een warme belangstelling voor natuur en milieu die zich willen inzetten om gebieden met natuurwaarden in stand te houden en bijzondere planten en dieren te beschermen in de omgeving van Rhenen/Veenendaal.