Ben jij een luisterend oor voor Lieke (14)?

Ben jij een luisterend oor voor Lieke (14)?

Structureel · Flexibele uren
Maarsbergen, Utrecht, Nederland
Maatje & buddy
Mensen met een beperkingKinderen & Jongeren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Handjehelpen
#66805
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/handjehelpennl/activiteiten/Ben-jij-een-luisterend-oor-voor-Lieke-14/66805 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Lieke zoekt een maatje, een luisterend oor. Het liefst een meisje of vrouw. Sta jij voor haar klaar?

Uitgebreide omschrijving

Op een dag was alles ineens anders in het leven van Lieke (nu 14, toen 11). Van de één op andere dag waren er zoveel angsten en spanningen dat naar school ging niet meer lukte. Later was ook thuis wonen niet meer aan de orde. Inmiddels heeft Lieke een diagnose gekregen en woont ze doordeweeks in Maarsbergen. Lieke houdt van dansen en muziek maken en ze schrijft ook gedichten of teksten voor muziek. Helaas voelt ze zich vaak erg alleen. Ze heeft naast haar directe familie eigenlijk met niemand contact. Ze zoekt daarom een maatje, iemand bij wie ze zich veilig voelt en die begrip voor haar toont. Leeftijd maakt wat haar betreft niet zoveel uit. Wat ze wel belangrijk vindt is dat het een meisje of vrouw is. Langskomen kan vooral in Maarsbergen maar ook thuis in IJsselstein. Ben jij dat luisterende oor voor Lieke? 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Handjehelpen

Handjehelpen koppelt mensen die hulp nodig hebben aan precies de juiste vrijwilliger. Onze hulpvragers geven aan dat dankzij een maatje hun leven fijner is, dat ze méér contacten hebben en beter in hun vel zitten. Dát is het Handjehelpen-effect!

Comments