Geef jij mevr. Helden (83) wat rust en aandacht?

Geef jij mevr. Helden (83) wat rust en aandacht?

Structureel · 0–2 uur/week
Doorn, Utrecht, Nederland
Maatje & buddySociaal contact
OuderenWelzijnKunst & cultuur
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Handjehelpen
#77885
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/handjehelpennl/activiteiten/Geef-jij-mevr-Helden-83-wat-rust-en-aandacht/77885 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Mevrouw Helden (83) is mantelzorger voor haar dementerende man. Ze is op zoek naar een maatje, iemand die even wat aandacht voor haar heeft.

Uitgebreide omschrijving

Mevrouw Helden (83) is mantelzorger voor haar dementerende man. Hij gaat 2x per week naar de dagbesteding. Op die momenten heeft zij even wat lucht en ruimte voor zichzelf en zou ze het fijn vinden als er iemand voor haar is.


Mevrouw houdt van wandelen in het bos, (in stilte) genieten van de natuur of gesprekken over kunst/literatuur/cultuur. Door een verhuizing en de intensieve zorg in huis voor haar man heeft ze een klein netwerk. Helen is een rustige en bescheiden vrouw. Heb jij even een moment echte aandacht voor haar?

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Handjehelpen

Handjehelpen koppelt mensen die hulp nodig hebben aan precies de juiste vrijwilliger. Onze hulpvragers geven aan dat dankzij een maatje hun leven fijner is, dat ze méér contacten hebben en beter in hun vel zitten. Dát is het Handjehelpen-effect!

Comments