Skip Sidebar
Handjehelpen

Handjehelpen

Non-profit

Over ons

Handjehelpen koppelt mensen die hulp nodig hebben aan precies de juiste vrijwilliger. Onze hulpvragers geven aan dat dankzij een maatje hun leven fijner is, dat ze méér contacten hebben en beter in ...

OuderenMensen met een beperkingKinderen & Jongeren
Deel
Kletsen, koken en wandelen met meneer Droogsma (80)

Kletsen, koken en wandelen met meneer Droogsma (80)

Structureel · 0–2 uur/week
Leersum, Utrecht, Nederland
Koken & etenMaatje & buddy
OuderenMensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Handjehelpen
#66540
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/handjehelpennl/activiteiten/Kletsen-koken-en-wandelen-met-meneer-Droogsma-80/66540 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Meneer Droogsma is op zoek naar iemand die het leuk vindt om samen met hem te koken. Iemand die hem wat gezelligheid brengt.

Uitgebreide omschrijving

Meneer Droogsma (80) vindt het fijn om te wandelen, te koken en hij houdt van honden. Nog niet zo lang geleden is zijn vrouw overleden en hoewel zijn (klein)kinderen hem met regelmaat bezoeken zou hij best wat meer hulp en contact kunnen gebruiken. Sinds meneer Droogsma een aantal jaar geleden een herseninfarct heeft gehad, vindt hij het lastig om initiatief te nemen tot het doen van leuke dingen of om nieuwe dingen te bedenken. Het koken gaat sindsdien ook niet meer omdat meneer het allemaal wat minder goed kan zien en dat kan gevaarlijk zijn in combinatie met de kookplaat.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Leersum Activiteiten > Handjehelpen > Kletsen, koken en wandelen met meneer Droogsma (80)

Over Handjehelpen

Handjehelpen koppelt mensen die hulp nodig hebben aan precies de juiste vrijwilliger. Onze hulpvragers geven aan dat dankzij een maatje hun leven fijner is, dat ze méér contacten hebben en beter in hun vel zitten. Dát is het Handjehelpen-effect!

Comments