Skip Sidebar
Handjehelpen

Handjehelpen

Non-profit

Over ons

Handjehelpen koppelt mensen die hulp nodig hebben aan precies de juiste vrijwilliger. Onze hulpvragers geven aan dat dankzij een maatje hun leven fijner is, dat ze méér contacten hebben en beter in ...

OuderenMensen met een beperkingKinderen & Jongeren
Deel
Kopje koffie of wandelingetje met mevrouw de Boer (74)

Kopje koffie of wandelingetje met mevrouw de Boer (74)

Structureel · 0–2 uur/week
Amerongen, Utrecht, Nederland
Maatje & buddy
OuderenMensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Handjehelpen
#75478
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/handjehelpennl/activiteiten/Kopje-koffie-of-wandelingetje-met-mevrouw-de-Boer-74/75478 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Mevrouw de Boer (74) zoekt een maatje voor wat gezelschap. Ze wil graag samen wandelen, koffiedrinken of een spelletje spelen.

Uitgebreide omschrijving

Mevrouw de Boer (74) doet graag een boodschapje of gaat een kopje koffie drinken in het dorp. Ze komt graag buiten, maar doet het rustig aan. Als ze zich te druk maakt, krijgt ze het benauwd. Mevrouw de Boer heeft COPD en heeft een tijdje terug een longembolie gehad. Soms voelt ze zich eenzaam en lijkt het haar leuk om de dingen die ze doet samen met iemand te doen. Ze zoekt daarom een wandelmaatje zodat ze met de rollator samen met iemand naar buiten kan gaan. Ze vindt het gezellig om te kletsen en heeft een brede interesse, koffiedrinken en een spelletje spelen vindt ze ook erg leuk. Mw. de Boer zou kunnen op maandag- en vrijdagmiddag. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Amerongen Activiteiten > Handjehelpen > Kopje koffie of wandelingetje met mevrouw de Boer (74)

Over Handjehelpen

Handjehelpen koppelt mensen die hulp nodig hebben aan precies de juiste vrijwilliger. Onze hulpvragers geven aan dat dankzij een maatje hun leven fijner is, dat ze méér contacten hebben en beter in hun vel zitten. Dát is het Handjehelpen-effect!

Comments