Skip Sidebar
Handjehelpen

Handjehelpen

Non-profit

Over ons

Handjehelpen koppelt mensen die hulp nodig hebben aan precies de juiste vrijwilliger. Onze hulpvragers geven aan dat dankzij een maatje hun leven fijner is, dat ze méér contacten hebben en beter in ...

OuderenMensen met een beperkingKinderen & Jongeren
Deel
Mag Hannie (58) bij jou haar verhaal kwijt?

Mag Hannie (58) bij jou haar verhaal kwijt?

Structureel · 0–2 uur/week
Doorn, Utrecht, Nederland
Maatje & buddySociaal contact
Mensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Handjehelpen
#77887
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/handjehelpennl/activiteiten/Mag-Hannie-58-bij-jou-haar-verhaal-kwijt/77887 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Hannie heeft NAH en is daardoor ook slecht ter been. Ze zoekt een maatje bij wie ze haar verhaal kwijt kan. Bied jij een luisterend oor?

Uitgebreide omschrijving

Hannie (58) heeft Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en is daardoor ook moeilijk ter been. Buiten loopt ze met een rollator. Ze praat graag en veel, waarmee ze haar NAH een beetje verbloemt. Ze heeft lange tijd gerevalideerd, maar is nu op het punt gekomen dat de professionele begeleiding er nu mee stopt. Daarom is ze op zoek naar een maatje waar ze haar verhaal bij kwijt kan (buiten haar netwerk van familie en vrienden om).


Hannie is een gezellige en gastvrije dame. Ze vindt het belangrijk dat haar maatje haar geen advies geeft en probeert oordeel-loos te zijn. Hannie rookt, maar niet waar iemand bij is.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Doorn Activiteiten > Handjehelpen > Mag Hannie (58) bij jou haar verhaal kwijt?

Over Handjehelpen

Handjehelpen koppelt mensen die hulp nodig hebben aan precies de juiste vrijwilliger. Onze hulpvragers geven aan dat dankzij een maatje hun leven fijner is, dat ze méér contacten hebben en beter in hun vel zitten. Dát is het Handjehelpen-effect!

Comments