Speel jij een spelletje met Wies (43) of ga je mee naar de manege?

Speel jij een spelletje met Wies (43) of ga je mee naar de manege?

Structureel · 0–2 uur/week · Start vanaf 8 mrt 2024
Zeist, Utrecht, Nederland
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Handjehelpen
#77972
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/handjehelpennl/activiteiten/Speel-jij-een-spelletje-met-Wies-43-of-ga-je-mee-naar-de-manege/77972 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wies (43) is een rustige vrouw met licht verstandelijke beperking en een grote liefde voor dieren. Ze zou graag iets meer sociale contacten hebben.

Uitgebreide omschrijving

Wies (43) is een rustige vrouw met een grote liefde voor dieren. Ze heeft vier honden en twee katten in huis en ze rijdt eens per week paard. Wies heeft een licht verstandelijke beperking. Ze vindt het fijn dat ze zelfstandig woont en zich goed weet te redden in het dagelijks leven. Wel zou ze graag meer sociale contacten hebben, omdat haar netwerk erg klein is. Wies heeft wat moeite om aan mensen te wennen en ze te vertrouwen, maar ze staat ervoor open om een nieuw contact aan te gaan. Ze is op zoek naar iemand van rond haar eigen leeftijd die er geen probleem mee heeft dat zij rookt. Lijkt het jou leuk om al pratend samen te winkelen, de honden uit te laten, of een spelletje te spelen, reageer dan op deze oproep.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Handjehelpen

Handjehelpen koppelt mensen die hulp nodig hebben aan precies de juiste vrijwilliger. Onze hulpvragers geven aan dat dankzij een maatje hun leven fijner is, dat ze méér contacten hebben en beter in hun vel zitten. Dát is het Handjehelpen-effect!

Comments