Steungezin gezocht voor Emmy (5)

Steungezin gezocht voor Emmy (5)

Structureel · 0–8 uur/week
Zeist, Utrecht, Nederland
Maatje & buddyOppassen
Kinderen & Jongeren
3 Goede gezondheid en welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Handjehelpen
#77974
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/handjehelpennl/activiteiten/Steungezin-gezocht-voor-Emmy-5/77974 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De moeder van Emmy (5) heeft lichamelijke problemen en daarom is het vaak lastig voor haar om Emmy de aandacht te geven die ze nodig heeft. Ondersteun jij hen?

Uitgebreide omschrijving

Emmy (5) is gek op dieren en ze gaat graag naar de kinderboerderij. Daarnaast houdt ze van knutselen, buitenspelen en informatieve films kijken. Haar moeder heeft lichamelijke problemen en daarom is het vaak lastig voor haar om Emmy de aandacht te geven die ze nodig heeft. Emmy kan druk zijn en snel boos worden, daarom heeft haar moeder vaak haar handen vol aan haar. Voor Emmy is het belangrijk dat ze haar energie kwijt kan en dat ze uitdaging heeft in haar spel. Moeder zou het fijn vinden dat Emmy af en toe ergens anders kan gaan spelen en wat extra aandacht krijgt van een andere volwassene of stel. Zij kan dan zelf rusten of sporten en zo even opladen. Haar eigen netwerk is klein en daarom is ze op zoek naar een steungezin. Het gaat om de vrijdagmiddag uit school, zaterdag of de zondag. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Handjehelpen

Handjehelpen koppelt mensen die hulp nodig hebben aan precies de juiste vrijwilliger. Onze hulpvragers geven aan dat dankzij een maatje hun leven fijner is, dat ze méér contacten hebben en beter in hun vel zitten. Dát is het Handjehelpen-effect!

Comments