Vrouwelijk wandelmaatje gezocht voor Gisette (56)

Vrouwelijk wandelmaatje gezocht voor Gisette (56)

Structureel · 0–2 uur/week
Leersum, Utrecht, Nederland
Sociaal contactMaatje & buddy
OuderenMensen met een beperkingKinderen & Jongeren
3 Goede gezondheid en welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Handjehelpen
#68713
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/handjehelpennl/activiteiten/Vrouwelijk-wandelmaatje-gezocht-voor-Gisette-56/68713 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Gisette (56) is door een herseninfarct erg moe. Ze is op zoek naar een maatje dat met haar wil oefenen om weer kleine stukjes te gaan wandelen. Help jij haar?

Uitgebreide omschrijving

Gisette (56) houdt van de natuur, winkeltjes bezoeken en haar hond die heel wat jaren bij haar woont. Ze is een gezelligheidsmens en vindt het leuk om te kletsen. Tot voor kort was Gisette een actieve moeder en wandelde ze graag een stuk in het bos. Sinds haar herseninfarct in maart is ze erg moe, komt ze soms niet op woorden en voelt ze zich vaak chaotisch in haar hoofd. Haar zoon, die bij haar woont, helpt haar met veel dingen. Maar door zijn autisme en een visuele beperking lukt dat niet met alles. Gisette zou heel graag weer kleine stukjes gaan wandelen om haar conditie op te bouwen en om lekker buiten te komen. Ze vindt het spannend om dit alleen te doen, omdat ze onzeker is geworden over haar eigen gezondheid. Ze zoekt daarom een vrouwelijk maatje om samen te wandelen op maandag, donderdag, vrijdag of zaterdag. Omdat ze ’s middags rust, heeft Gisette voorkeur voor einde van de ochtend of einde van de middag. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Handjehelpen

Handjehelpen koppelt mensen die hulp nodig hebben aan precies de juiste vrijwilliger. Onze hulpvragers geven aan dat dankzij een maatje hun leven fijner is, dat ze méér contacten hebben en beter in hun vel zitten. Dát is het Handjehelpen-effect!

Comments