Energiecoach en energiefixer

Energiecoach en energiefixer

Structureel · Flexibele uren
Flexibele locatie
Natuur & MilieuWelzijnArmoedebestrijding
1 Geen armoede7 Betaalbare en duurzame energie13 Klimaatactie
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Gemeente Utrechtse Heuvelrug
#71273
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/httpswwwheuvelrugnl/activiteiten/Energiecoach-en-energiefixer/71273 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De energiecoach geeft tips aan bewoners over het besparen van energie/gas. De energiefixer brengt energiebesparende maatregelen aan.

Uitgebreide omschrijving

Ons enthousiaste team vrijwillige energiecoaches en energiefixers is afgelopen zomer gestart met het bezoeken van de eerste sociale huurwoningen op de Utrechtse Heuvelrug. Huurders die zich opgeven krijgen bezoek van een energiecoach en energiefixer. De energiecoach geeft tips en advies over energiebesparing. De energiefixer brengt, in overleg met de bewoner, energiebesparende materialen aan, zoals radiatorfolie, tochtstrippen of LED-lampen. We willen de komende tijd graag meer huurders helpen met energiebesparing, dus extra handen zijn heel welkom! Voor jouw werk krijg je een vrijwilligersvergoeding en je bepaalt zelf wanneer je op pad gaat. 

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Gemeente Utrechtse Heuvelrug

Wij werken midden in de samenleving aan diverse taken en projecten op verschillende terreinen. Samen met het college, de raad en de inwoners werken we voor een zo mooi mogelijke leefomgeving. Onze dienstverlening heeft de kernwaarden 'Dienstverlenend', 'Verantwoordelijk', 'Omgevingsgevoelig', 'Samenwerken' en 'Reflectie', de kerncompetenties van onze collega’s.

Comments