Skip Sidebar

Over ons

Stichting Kasteel Amerongen zet zich in voor het behoud en onderhoud van het Kasteel, de tuinen en de collectie. Daarnaast hebben wij tot doel om het totale complex voor een breed publiek toegankelijk ...

Kunst & cultuurOnderwijs
Deel
Dagmanager gezocht! Leid jij graag alles in goede banen bij Kasteel Amerongen?

Dagmanager gezocht! Leid jij graag alles in goede banen bij Kasteel Amerongen?

Structureel · 4–6 uur/week
Drostestraat 20, 3958 BK Amerongen, Nederland
Kunst & cultuurOnderwijs
Activiteit Delen
Kasteel Amerongen
#62744
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/httpswwwkasteelamerongennlorganisatievrijwilligers/activiteiten/Dagmanager-gezocht-Leid-jij-graag-alles-in-goede-banen-bij-Kasteel-Amerongen/62744 om je aan te melden

Contactpersoon

Liesbeth van HardeveldStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Als dagmanager zorg je dat alles in Kasteel Amerongen vlot en aangenaam verloopt.

Uitgebreide omschrijving

De dagmanager heeft de mooie taak om de openstelling van het kasteelmuseum te begeleiden. Het werkterrein van de dagmanager zijn de vertrekken van het kasteel. Je bent o.a. verantwoordelijk voor het openen en sluiten van het museum, het verwelkomen van de bezoekers en het naleven van de huisregels. Tevens is de dagmanager centraal aanspreekpunt voor bezoekers, gidsen en het ontvangstteam. Het kasteel kan niet functioneren zonder dagmanagers: zij zijn heel belangrijk in de dagelijkse gang van zaken. Het is een leuke en gezellige vrijwilligersbaan waarbij je veel contacten hebt met verschillende mensen.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Amerongen Activiteiten > Kasteel Amerongen > Dagmanager gezocht! Leid jij graag alles in goede banen bij Kasteel Amerongen?

Over Kasteel Amerongen

Stichting Kasteel Amerongen zet zich in voor het behoud en onderhoud van het Kasteel, de tuinen en de collectie. Daarnaast hebben wij tot doel om het totale complex voor een breed publiek toegankelijk te maken.

Comments