MEDEWERKER KASTEELWINKEL ANNEBETJE (KAARTVERKOOP EN THEESCHENKERIJ)

MEDEWERKER KASTEELWINKEL ANNEBETJE (KAARTVERKOOP EN THEESCHENKERIJ)

Structureel · 3–4 uur/week
Drostestraat 20, 3958 BK Amerongen, Nederland
Kunst & cultuurOnderwijs
Activiteit Delen
Kasteel Amerongen
#63124
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/httpswwwkasteelamerongennlorganisatievrijwilligers/activiteiten/MEDEWERKER-KASTEELWINKEL-ANNEBETJE-KAARTVERKOOP-EN-THEESCHENKERIJ/63124 om je aan te melden

Contactpersoon

Liesbeth van HardeveldStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

In Kasteelwinkel Annebetje vervul je drie verschillende functies: kaartverkoop, kasteelwinkel en de theeschenkerij.

Uitgebreide omschrijving

Kasteelwinkel Annebetje is het visitekaartje van Kasteel Amerongen en bevindt zich in de Oranjerie vooraan op het terrein. Als vrijwilliger in Kasteelwinkel Annebetje ben je het eerste (en vaak ook het laatste) aanspreekpunt voor onze bezoekers. Het is de plek waar mensen hun toegangskaartje kopen, informatie krijgen, maar ook een leuk souvenir, een mooi cadeautje kunnen vinden en een lekkere kop koffie of thee kunnen drinken op het terras. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die samen met het aanwezige team verantwoordelijk willen zijn voor de dagelijkse gang van zaken in de kasteelwinkel.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Kasteel Amerongen

Stichting Kasteel Amerongen zet zich in voor het behoud en onderhoud van het Kasteel, de tuinen en de collectie. Daarnaast hebben wij tot doel om het totale complex voor een breed publiek toegankelijk te maken.

Comments