Word jij onze enthousiaste verteller en vraagbaak voor bezoekers?

Word jij onze enthousiaste verteller en vraagbaak voor bezoekers?

Structureel · 2–3 uur/week
Drostestraat 20, 3958 BK Amerongen, Nederland
Kunst & cultuurOnderwijs
Activiteit Delen
Kasteel Amerongen
#62594
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/httpswwwkasteelamerongennlorganisatievrijwilligers/activiteiten/Word-jij-onze-enthousiaste-verteller-en-vraagbaak-voor-bezoekers/62594 om je aan te melden

Contactpersoon

Liesbeth van HardeveldStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Als gids zorg je dat bezoekers de verhalen achter de mooie en unieke collectie van Kasteel Amerongen leren kennen.

Uitgebreide omschrijving

Dankzij jou kunnen bezoekers het leven op dit kasteel door de eeuwen heen invoelen met de geschiedenis en anekdotes die je vertelt. In diensten van 2,5 – 3 uur wissel je elk half uur van zaal. Elke zaal kent zijn eigen verhalen die je op een proactieve en dynamische manier vertelt, al naar gelang de behoefte van de bezoekers. Ondertussen let je op de veiligheid van de collectie en de bezoeker.

Tijdsbesteding

Omdat routine en ervaring van groot belang zijn, vragen wij een minimale inzet van één dagdeel per week. Meer mag natuurlijk altijd. We zijn nu voornamelijk op zoek naar gidsen voor in het weekend maar dat kan doorgroeien naar doordeweekse dagen.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Kasteel Amerongen

Stichting Kasteel Amerongen zet zich in voor het behoud en onderhoud van het Kasteel, de tuinen en de collectie. Daarnaast hebben wij tot doel om het totale complex voor een breed publiek toegankelijk te maken.

Comments