Skip Sidebar
Silverein

Silverein

Non-profit

Over ons

Wij zijn Silverein, een nieuwe, sterke ouderenzorgorganisatie in de regio Utrecht, onderdeel van zorggroep De Opbouw. Wij zijn specialist in zorg, welzijn en behandeling voor ouderen in de regio’s ...

OuderenWelzijnZorg
Deel
Aandacht aan bewoners in huiskamer setting

Aandacht aan bewoners in huiskamer setting

Structureel · Flexibele uren
Hogesteeg 10, 3972 JV Driebergen-Rijsenburg, Nederland
Activiteiten begeleidenGastheer/vrouwKoken & etenOndersteunend werk
OuderenWelzijnZorg
Activiteit Delen
Silverein
#68832
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/httpswwwsilvereinvrijwilligers/activiteiten/Aandacht-aan-bewoners-in-huiskamer-setting/68832 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Aandacht geven aan bewoners die samen komen in de huiskamer van de kleinschalige locatie Rehoboth. Aandacht kan bestaan uit praatje, spelletje of activiteit.

Uitgebreide omschrijving

Rehoboth is een kleinschalig huis voor ouderen die vaak met de ziekte dementie te kampen hebben. Na de ochtendzorg komen ze samen in een huiskamer waar eten , drinken, elkaar ontmoeten en leuke dingen doen centraal staat. Er is altijd een huiskamermedewerker, activiteitenbegeleiding of andere medewerker aanwezig. Vind jij het leuk om in de huiskamer aanwezig te zijn voor extra liefde en aandacht aan de bewoners? Denk aan een praatje, spelletje of kleine activiteit. Er is hierin veel ruimte om aan te geven welk dagdeel en tijdsblok en hoe zelfstandig je hierin wilt zijn. Ook is dit een mooie gelegenheid om ervaringen op te doen en indien er behoefte aan is om door te groeien naar een betaalde baan door intern te solliciteren. Wij bieden waar nodig interne trainingen aan. Ook worden je eventuele reiskosten vergoed volgens de CAO Zorg.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Driebergen-Rijsenburg Activiteiten > Silverein > Aandacht aan bewoners in huiskamer setting

Over Silverein

Wij zijn Silverein, een nieuwe, sterke ouderenzorgorganisatie in de regio Utrecht, onderdeel van zorggroep De Opbouw. Wij zijn specialist in zorg, welzijn en behandeling voor ouderen in de regio’s Eemland, Utrechtse Heuvelrug en De Bilt. Onze kernexpertise ligt op het gebied van thuiszorg, verpleeghuiszorg, geriatrische revalidatie met aandacht voor levensvragen en zingeving.
Silverein is gebouwd op de sterke fundamenten van De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We houden oog en oor voor wat cliënten, medewerkers en vrijwilligers belangrijk vinden.
Silverein is een ouderenorganisatie die meerdere regio's met verschillende locaties heeft. Deze vacaturevragen zijn voor de regio Driebergen geplaatst.
Driebergen bevat Sparrenheide een combinatie van verzorgings/verpleeghuis, Rehoboth een kleinschalig verpleeghuis, Beukenstein een kleinschalig wonen locatie met 10 woningen, ontmoetingscentrum De Vijver en Buurthuis De Brug.

Comments