Skip Sidebar
Silverein

Silverein

Non-profit

Over ons

Wij zijn Silverein, een nieuwe, sterke ouderenzorgorganisatie in de regio Utrecht, onderdeel van zorggroep De Opbouw. Wij zijn specialist in zorg, welzijn en behandeling voor ouderen in de regio’s ...

OuderenWelzijnZorg
Deel
Bewoners begeleiden en helpen bij gebruik MOTOmed met fietslabyrint

Bewoners begeleiden en helpen bij gebruik MOTOmed met fietslabyrint

Structureel · Flexibele uren
Driebergen-Rijsenburg, Utrecht, Nederland
OuderenWelzijnZorg
Activiteit Delen
Silverein
#64527
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/httpswwwsilvereinvrijwilligers/activiteiten/Bewoners-begeleiden-en-helpen-bij-gebruik-MOTOmed-met-fietslabyrint/64527 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

2 Silverein locaties hebben een soort hometrainer waar een virtueel fietsen aan gekoppeld zit. Zo leuk , maar wie helpt de bewoner er naar toe en geeft uitleg?

Uitgebreide omschrijving

Met de Motomed Fietslabyrint kunnen bewoners virtueel fietsen door hun eigen omgeving of steden, dorpen en landen die ze willen ontdekken. er zitten ruim 600 routes in. Zo stimuleert dit het vaker bewegen, blijven bewoners geprikkeld en heeft het tegelijk een sociaal aspect omdat de Motomed in een gezellige ruimte staat.


Probeer eerst gerust deze Motomed zelf uit. Ook is er een uitgebreide instructie aanwezig.


Je kan er voor kiezen om 1 bewoner te begeleiden en dit structureel te doen, maar je kan ook meerdere bewoners afwisselend hiervoor benaderen. Net wat bij je past.

Veel is bespreekbaar.


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Driebergen-Rijsenburg Activiteiten > Silverein > Bewoners begeleiden en helpen bij gebruik MOTOmed met fietslabyrint

Over Silverein

Wij zijn Silverein, een nieuwe, sterke ouderenzorgorganisatie in de regio Utrecht, onderdeel van zorggroep De Opbouw. Wij zijn specialist in zorg, welzijn en behandeling voor ouderen in de regio’s Eemland, Utrechtse Heuvelrug en De Bilt. Onze kernexpertise ligt op het gebied van thuiszorg, verpleeghuiszorg, geriatrische revalidatie met aandacht voor levensvragen en zingeving.
Silverein is gebouwd op de sterke fundamenten van De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We houden oog en oor voor wat cliënten, medewerkers en vrijwilligers belangrijk vinden.
Silverein is een ouderenorganisatie die meerdere regio's met verschillende locaties heeft. Deze vacaturevragen zijn voor de regio Driebergen geplaatst.
Driebergen bevat Sparrenheide een combinatie van verzorgings/verpleeghuis, Rehoboth een kleinschalig verpleeghuis, Beukenstein een kleinschalig wonen locatie met 10 woningen, ontmoetingscentrum De Vijver en Buurthuis De Brug.

Comments