Skip Sidebar
Silverein

Silverein

Non-profit

Over ons

Wij zijn Silverein, een nieuwe, sterke ouderenzorgorganisatie in de regio Utrecht, onderdeel van zorggroep De Opbouw. Wij zijn specialist in zorg, welzijn en behandeling voor ouderen in de regio’s ...

OuderenWelzijnZorg
Deel
Bewoners begeleiden naar interne kerkdienst op verpleeghuis locaties

Bewoners begeleiden naar interne kerkdienst op verpleeghuis locaties

Structureel · 2-3 uur/maand
Driebergen-Rijssenburg, Driebergen-Rijsenburg, Utrecht, Nederland
OuderenWelzijnZorg
Activiteit Delen
Silverein
#68805
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/httpswwwsilvereinvrijwilligers/activiteiten/Bewoners-begeleiden-naar-interne-kerkdienst-op-verpleeghuis-locaties/68805 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Op locatie Sparrenheide en Beukenstein vinden elke zondag kerkdiensten plaats voor de bewoners. Wij zoeken begeleiders die o.a. de bewoners kunnen brengen.

Uitgebreide omschrijving

Op locatie Sparrenheide en Beukenstein vinden elke zondag kerkdiensten plaats voor de bewoners. zij willen graag met elkaar de kerk en het geloof ervaren en andere gelovigen ontmoeten. er zijn pastorale medewerkers die de kerkdiensten plannen en coördineren. Zij zijn echter op zoek naar nieuwe vrijwilligers die bewoners naar de kerkdienst willen begeleiden en met elkaar willen zorg dragen dat de randvoorwaarden voor de kerkdienst goed verlopen. (o.a. zaal klaar zetten en bij afsluiting samen koffie drinken). Er vinden wisselende kerkdiensten plaats. te weten:


-RK parochie van Driebergen elke altijd de 1e zondag van de maand actief

- PKN-Driebergen vrijwilligers zijn op de 2e en de 4e zondag actief in Beukenstein en alle zondagen actief in Sparrenheide.

- CGK-Driebergen op de 3e en de 5e zondag (als die er is) actief


Je kunt kiezen voor de begeleiding bij de kerkdienst waar jij je het prettigst bij voelt of afhankelijk waar nodig of elke zondag. Net wat bij jou past. Voor meer informatie kan ik je in contact brengen met de pastoraal medewerker.


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Driebergen-Rijsenburg Activiteiten > Silverein > Bewoners begeleiden naar interne kerkdienst op verpleeghuis locaties

Over Silverein

Wij zijn Silverein, een nieuwe, sterke ouderenzorgorganisatie in de regio Utrecht, onderdeel van zorggroep De Opbouw. Wij zijn specialist in zorg, welzijn en behandeling voor ouderen in de regio’s Eemland, Utrechtse Heuvelrug en De Bilt. Onze kernexpertise ligt op het gebied van thuiszorg, verpleeghuiszorg, geriatrische revalidatie met aandacht voor levensvragen en zingeving.
Silverein is gebouwd op de sterke fundamenten van De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We houden oog en oor voor wat cliënten, medewerkers en vrijwilligers belangrijk vinden.
Silverein is een ouderenorganisatie die meerdere regio's met verschillende locaties heeft. Deze vacaturevragen zijn voor de regio Driebergen geplaatst.
Driebergen bevat Sparrenheide een combinatie van verzorgings/verpleeghuis, Rehoboth een kleinschalig verpleeghuis, Beukenstein een kleinschalig wonen locatie met 10 woningen, ontmoetingscentrum De Vijver en Buurthuis De Brug.

Comments