Skip Sidebar
Silverein

Silverein

Non-profit

Over ons

Wij zijn Silverein, een nieuwe, sterke ouderenzorgorganisatie in de regio Utrecht, onderdeel van zorggroep De Opbouw. Wij zijn specialist in zorg, welzijn en behandeling voor ouderen in de regio’s ...

OuderenWelzijnZorg
Deel
Bijbelkring activiteit voor ouderen ondersteunen

Bijbelkring activiteit voor ouderen ondersteunen

Structureel · 2-3 uur/maand · Start vanaf 7 mrt 2023
Driebergen-Rijsenburg, Utrecht, Nederland
OuderenWelzijnZorg
Activiteit Delen
Silverein
#62856
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/httpswwwsilvereinvrijwilligers/activiteiten/Bijbelkring-activiteit-voor-ouderen-ondersteunen/62856 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

1x per maand ondersteuning bieden bij de activiteit Bijbelkring voor onze bewoners op locatie Sparrenheide te Driebergen

Uitgebreide omschrijving

Op locatie Sparrenheide te Driebergen is er voor onze oudere bewoners 1x per maand de activiteit Bijbelkring. Deze vind altijd de 1ste dinsdagochtend van de maand plaats.


Spreekt het je aan om hierbij hulp te bieden in de vorm van bewoners uitnodigen/ophalen van de kamers, koffie/thee inschenken en met elkaar te spreken over maatschappelijke en geloofsonderwerpen? Dan zoeken we jou!


Zelf gelovig zijn is geen vereiste, zolang je het geloof van onze bewoners maar respecteert.

Tijdens de zomerperiode is er een stop, maar het lijkt ons heel fijn als we jou na de vakantieperiode weer kunnen verwelkomen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Driebergen-Rijsenburg Activiteiten > Silverein > Bijbelkring activiteit voor ouderen ondersteunen

Over Silverein

Wij zijn Silverein, een nieuwe, sterke ouderenzorgorganisatie in de regio Utrecht, onderdeel van zorggroep De Opbouw. Wij zijn specialist in zorg, welzijn en behandeling voor ouderen in de regio’s Eemland, Utrechtse Heuvelrug en De Bilt. Onze kernexpertise ligt op het gebied van thuiszorg, verpleeghuiszorg, geriatrische revalidatie met aandacht voor levensvragen en zingeving.
Silverein is gebouwd op de sterke fundamenten van De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We houden oog en oor voor wat cliënten, medewerkers en vrijwilligers belangrijk vinden.
Silverein is een ouderenorganisatie die meerdere regio's met verschillende locaties heeft. Deze vacaturevragen zijn voor de regio Driebergen geplaatst.
Driebergen bevat Sparrenheide een combinatie van verzorgings/verpleeghuis, Rehoboth een kleinschalig verpleeghuis, Beukenstein een kleinschalig wonen locatie met 10 woningen, ontmoetingscentrum De Vijver en Buurthuis De Brug.

Comments

  • Log in of Inschrijven om een reactie achter te laten.
  • Piet VerverWacht op een eventuele uitnodiging.
    • 18 dec