Skip Sidebar
Silverein

Silverein

Non-profit

Over ons

Wij zijn Silverein, een nieuwe, sterke ouderenzorgorganisatie in de regio Utrecht, onderdeel van zorggroep De Opbouw. Wij zijn specialist in zorg, welzijn en behandeling voor ouderen in de regio’s ...

OuderenWelzijnZorg
Deel
Duo-fiets maatje

Duo-fiets maatje

Structureel · Flexibele uren
Driebergen-Rijsenburg, Utrecht, Nederland
OuderenWelzijnZorg
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Silverein
#62320
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/httpswwwsilvereinvrijwilligers/activiteiten/Duo-fiets-maatje/62320 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Stap met een oudere bewoners, waarvan sommigen met dementie samen op de duo-fiets. Wat is er leuker dan samen van het fietsen in de omgeving te genieten?

Uitgebreide omschrijving

Wat is er leuker dan samen van fietsen in de omgeving te genieten?

Onze oudere bewoners, waarvan sommigen met dementie genieten hier enorm van.

Wij hebben op 2 locaties een duo-fiets namelijk op Beukenstein en Sparrenheide.

Jij fietst (met trapondersteuning) en stuurt terwijl de bewoner heerlijk naast je kan genieten van de wind, zon, geuren en omgeving. Kom gezellig een rondje samen fietsen!

Deze taak is redelijk flexibel in te zetten qua dagen en tijdstippen (afhankelijk van het weer). Ook kan er de keuze gemaakt worden om aan 1 bewoner gekoppeld te worden of juist met verschillende bewoners afwisselend te fietsen. Net wat bij jou past.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Silverein

Wij zijn Silverein, een nieuwe, sterke ouderenzorgorganisatie in de regio Utrecht, onderdeel van zorggroep De Opbouw. Wij zijn specialist in zorg, welzijn en behandeling voor ouderen in de regio’s Eemland, Utrechtse Heuvelrug en De Bilt. Onze kernexpertise ligt op het gebied van thuiszorg, verpleeghuiszorg, geriatrische revalidatie met aandacht voor levensvragen en zingeving.
Silverein is gebouwd op de sterke fundamenten van De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We houden oog en oor voor wat cliënten, medewerkers en vrijwilligers belangrijk vinden.
Silverein is een ouderenorganisatie die meerdere regio's met verschillende locaties heeft. Deze vacaturevragen zijn voor de regio Driebergen geplaatst.
Driebergen bevat Sparrenheide een combinatie van verzorgings/verpleeghuis, Rehoboth een kleinschalig verpleeghuis, Beukenstein een kleinschalig wonen locatie met 10 woningen, ontmoetingscentrum De Vijver en Buurthuis De Brug.

Comments