Skip Sidebar
Silverein

Silverein

Non-profit

Over ons

Wij zijn Silverein, een nieuwe, sterke ouderenzorgorganisatie in de regio Utrecht, onderdeel van zorggroep De Opbouw. Wij zijn specialist in zorg, welzijn en behandeling voor ouderen in de regio’s ...

OuderenWelzijnZorg
Deel
Gezelschapsmaatje gezocht voor meerdere bewoners op verschillende locaties

Gezelschapsmaatje gezocht voor meerdere bewoners op verschillende locaties

Structureel · Flexibele uren
Driebergen-Rijsenburg, Utrecht, Nederland
OuderenWelzijnZorg
Activiteit Delen
Silverein
#62850
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/httpswwwsilvereinvrijwilligers/activiteiten/Gezelschapsmaatje-gezocht-voor-meerdere-bewoners-op-verschillende-locaties/62850 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Een maatje gezocht voor het met enige regelmaat bezoeken van een bewoner die bij je past. Jij bied gezelligheid met een praatje of onderneemt iets leuks.

Uitgebreide omschrijving

Een maatje gezocht voor het met enige regelmaat bezoeken van een bewoner die bij je past. Jij bied gezelligheid door een praatje, samen iets te drinken, wat voorlezen of samen een spelletje te doen. Wat er ondernomen wordt is afhankelijk van de bewoner zijn mogelijkheden en behoeften. Hierbij is de klik tussen jou en de bewoner belangrijk. in goed overleg kan het op een vast moment 1x per week zijn, maar ook flexibel ingevuld worden. Zolang de tussenpozen van een bezoek maar niet te groot zijn om herkenning en het opbouwen van band te hebben. Er zijn meerdere bewoners waar wij een maatje voor zoeken zowel voor locatie Beukenstein, als Rehoboth en Sparrenheide. Samen komen we vast wel tot een leuke match die bij jou past.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Driebergen-Rijsenburg Activiteiten > Silverein > Gezelschapsmaatje gezocht voor meerdere bewoners op verschillende locaties

Over Silverein

Wij zijn Silverein, een nieuwe, sterke ouderenzorgorganisatie in de regio Utrecht, onderdeel van zorggroep De Opbouw. Wij zijn specialist in zorg, welzijn en behandeling voor ouderen in de regio’s Eemland, Utrechtse Heuvelrug en De Bilt. Onze kernexpertise ligt op het gebied van thuiszorg, verpleeghuiszorg, geriatrische revalidatie met aandacht voor levensvragen en zingeving.
Silverein is gebouwd op de sterke fundamenten van De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We houden oog en oor voor wat cliënten, medewerkers en vrijwilligers belangrijk vinden.
Silverein is een ouderenorganisatie die meerdere regio's met verschillende locaties heeft. Deze vacaturevragen zijn voor de regio Driebergen geplaatst.
Driebergen bevat Sparrenheide een combinatie van verzorgings/verpleeghuis, Rehoboth een kleinschalig verpleeghuis, Beukenstein een kleinschalig wonen locatie met 10 woningen, ontmoetingscentrum De Vijver en Buurthuis De Brug.

Comments