Skip Sidebar
Silverein

Silverein

Non-profit

Over ons

Wij zijn Silverein, een nieuwe, sterke ouderenzorgorganisatie in de regio Utrecht, onderdeel van zorggroep De Opbouw. Wij zijn specialist in zorg, welzijn en behandeling voor ouderen in de regio’s ...

OuderenWelzijnZorg
Deel
Handverzorging & Nagels lakken

Handverzorging & Nagels lakken

Tijdelijk · Flexibele uren
Driebergen-Rijsenburg, Utrecht, Nederland
OuderenWelzijnZorg
Activiteit Delen
Silverein
#64524
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/httpswwwsilvereinvrijwilligers/activiteiten/Handverzorging--Nagels-lakken/64524 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Bewoners genieten erg van een handmassage. En voor sommige bewoners maakt aansluitend de nagels mooi lakken het plaatje helemaal af.

Uitgebreide omschrijving

Op locatie Beukenstein en Sparrenheide in Driebergen wonen ouderen deels zelfstandig, maar er zijn ook bewoners die op een een kleinschalige woongroep wonen. Sommige bewoners genieten er enorm van als er (met regelmaat) iemand langs komt om de handen te verzorgen. Heb jij affiniteit met uiterlijke verzorging. En zie jij het zitten om deze taak zelfstandig uit te voeren op een vast moment in de week, meer flexibel of eenmalig? Dan kom ik graag met jou in contact. Samen kunnen we kijken welk dagdeel voor jou het beste uitkomt. De bewoners genieten niet alleen van de mooi gelakte nagels, maar ook zeker van de persoonlijke aandacht. Een zeer gewaardeerde vrijwilligers taak.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Driebergen-Rijsenburg Activiteiten > Silverein > Handverzorging & Nagels lakken

Over Silverein

Wij zijn Silverein, een nieuwe, sterke ouderenzorgorganisatie in de regio Utrecht, onderdeel van zorggroep De Opbouw. Wij zijn specialist in zorg, welzijn en behandeling voor ouderen in de regio’s Eemland, Utrechtse Heuvelrug en De Bilt. Onze kernexpertise ligt op het gebied van thuiszorg, verpleeghuiszorg, geriatrische revalidatie met aandacht voor levensvragen en zingeving.
Silverein is gebouwd op de sterke fundamenten van De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We houden oog en oor voor wat cliënten, medewerkers en vrijwilligers belangrijk vinden.
Silverein is een ouderenorganisatie die meerdere regio's met verschillende locaties heeft. Deze vacaturevragen zijn voor de regio Driebergen geplaatst.
Driebergen bevat Sparrenheide een combinatie van verzorgings/verpleeghuis, Rehoboth een kleinschalig verpleeghuis, Beukenstein een kleinschalig wonen locatie met 10 woningen, ontmoetingscentrum De Vijver en Buurthuis De Brug.

Comments

 • Log in of Inschrijven om een reactie achter te laten.
 • Piet VerverCommentaar is verwijderd.
  • 17 dec
  • Piet VerverZoals reeds al vermeld, masseer ik graag anderen, ben zelf 85 jaar, gehuwd met lieve vrouw, en kom elke maand in Beukenstein en Sparrenheide.
   • 17 dec
   • Piet VerverMasseer ook mijn vrouw haar handen en onderbenen en voeten, en wil deze verzorging ook graag aan anderen geven.
    • 17 dec