Ik daag je uit voor een spelletje Bridge !

Ik daag je uit voor een spelletje Bridge !

Structureel · Flexibele uren
Hoofdstraat 57, 3971 KB Driebergen-Rijsenburg, Nederland
OuderenWelzijnZorg
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Silverein
#62852
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/httpswwwsilvereinvrijwilligers/activiteiten/Ik-daag-je-uit-voor-een-spelletje-Bridge-/62852 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ik Woon op locatie Beukenstein te Driebergen en zou zo graag met iemand willen Bridgen omdat ik dit vroeger ook veel heb gedaan en het nu zo mis.

Uitgebreide omschrijving

Ik Woon op locatie Beukenstein te Driebergen en zou zo graag met iemand willen Bridgen. Dit heb ik vroeger veel gedaan en zou dit nu ik in een kleinschalige verpleeghuis setting woon graag weer willen oppakken. Enige ervaring van mijn tegenspeller is wel vereist. Wanneer dit plaats vindt, is in goed overleg af te spreken. Wel vind ik het fijn als er een beetje een regelmaat in zit. Je zou mij er een groot plezier hiermee doen. Ik hoop echter dat ik op die manier ook wat voor jou kan betekenen!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Silverein

Wij zijn Silverein, een nieuwe, sterke ouderenzorgorganisatie in de regio Utrecht, onderdeel van zorggroep De Opbouw. Wij zijn specialist in zorg, welzijn en behandeling voor ouderen in de regio’s Eemland, Utrechtse Heuvelrug en De Bilt. Onze kernexpertise ligt op het gebied van thuiszorg, verpleeghuiszorg, geriatrische revalidatie met aandacht voor levensvragen en zingeving.
Silverein is gebouwd op de sterke fundamenten van De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We houden oog en oor voor wat cliënten, medewerkers en vrijwilligers belangrijk vinden.
Silverein is een ouderenorganisatie die meerdere regio's met verschillende locaties heeft. Deze vacaturevragen zijn voor de regio Driebergen geplaatst.
Driebergen bevat Sparrenheide een combinatie van verzorgings/verpleeghuis, Rehoboth een kleinschalig verpleeghuis, Beukenstein een kleinschalig wonen locatie met 10 woningen, ontmoetingscentrum De Vijver en Buurthuis De Brug.

Comments