Skip Sidebar
Silverein

Silverein

Non-profit

Over ons

Wij zijn Silverein, een nieuwe, sterke ouderenzorgorganisatie in de regio Utrecht, onderdeel van zorggroep De Opbouw. Wij zijn specialist in zorg, welzijn en behandeling voor ouderen in de regio’s ...

OuderenWelzijnZorg
Deel
Ondersteuning bij thema activiteiten en optredens voor bewoners

Ondersteuning bij thema activiteiten en optredens voor bewoners

Structureel · Flexibele uren
Sparrenheide 1, 3971 DA Driebergen-Rijsenburg, Nederland
Activiteiten begeleidenOndersteunend werkAnders
OuderenWelzijnZorg
Activiteit Delen
Silverein
#68830
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/httpswwwsilvereinvrijwilligers/activiteiten/Ondersteuning-bij-thema-activiteiten-en-optredens-voor-bewoners/68830 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ondersteuning bij grotere activiteiten op Sparrenheide. Hulp bij ophalen bewoners en uitdelen hapje/drankje e.d. Flexibiliteit is hierbij mogelijk.

Uitgebreide omschrijving

Voor onze oudere bewoners op locatie Sparrenheide worden er met regelmaat optreden en thema activiteiten georganiseerd. Vaak moet er vooraf van alles voorbereid, op de dag zelf klaar gezet en aansluitend bewoners opgehaald van de kamers. (vaak 30-50 bewoners die willen deelnemen).

Tijdens de activiteit worden er drankjes geschonken en hapjes gedeeld. Ook extra hulp en toezicht in het algemeen is dan zeer welkom. Vind je het leuk om aan een wat drukkere en grotere activiteit met vaak veel gezelligheid en sfeer deel te nemen? En kun je af en toe, maar wil je liever niet wekelijks ingezet? Dan is dit wellicht echt iets voor jou!

Frequentie: gemiddeld 1x per maand op wisselende (mid)dagen. Soms ochtend of avond.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Driebergen-Rijsenburg Activiteiten > Silverein > Ondersteuning bij thema activiteiten en optredens voor bewoners

Over Silverein

Wij zijn Silverein, een nieuwe, sterke ouderenzorgorganisatie in de regio Utrecht, onderdeel van zorggroep De Opbouw. Wij zijn specialist in zorg, welzijn en behandeling voor ouderen in de regio’s Eemland, Utrechtse Heuvelrug en De Bilt. Onze kernexpertise ligt op het gebied van thuiszorg, verpleeghuiszorg, geriatrische revalidatie met aandacht voor levensvragen en zingeving.
Silverein is gebouwd op de sterke fundamenten van De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We houden oog en oor voor wat cliënten, medewerkers en vrijwilligers belangrijk vinden.
Silverein is een ouderenorganisatie die meerdere regio's met verschillende locaties heeft. Deze vacaturevragen zijn voor de regio Driebergen geplaatst.
Driebergen bevat Sparrenheide een combinatie van verzorgings/verpleeghuis, Rehoboth een kleinschalig verpleeghuis, Beukenstein een kleinschalig wonen locatie met 10 woningen, ontmoetingscentrum De Vijver en Buurthuis De Brug.

Comments