Skip Sidebar
Silverein

Silverein

Non-profit

Over ons

Wij zijn Silverein, een nieuwe, sterke ouderenzorgorganisatie in de regio Utrecht, onderdeel van zorggroep De Opbouw. Wij zijn specialist in zorg, welzijn en behandeling voor ouderen in de regio’s ...

OuderenWelzijnZorg
Deel
Wil je helpen onze bewoners in beweging te krijgen?

Wil je helpen onze bewoners in beweging te krijgen?

Structureel · 1–2 uur/week · Start vanaf 25 apr 2023
Sparrenheide 1, 3971 DA Driebergen-Rijsenburg, Nederland
OuderenWelzijnZorg
Activiteit Delen
Silverein
#64561
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/httpswwwsilvereinvrijwilligers/activiteiten/Wil-je-helpen-onze-bewoners-in-beweging-te-krijgen/64561 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De Welzijnscoach is sinds kort gestart met een beweeggroepje voor onze oudere bewoners. Het is rustig bewegen vanuit de (rol)stoel.

Uitgebreide omschrijving

De Welzijnscoach is sinds kort gestart met een beweeggroepje voor onze oudere bewoners. Het is rustig bewegen vanuit de (rol)stoel.

Maar ondanks dat het rustig gegeven wordt is het niet minder belangrijk! bewegen is o zo belangrijk voor ze en tegelijk is het een mooie kans om elkaar in een ongedwongen sfeer te ontmoeten en te leren kennen.

je ondersteunt de welzijnscoach, maar hebt zeker ruimte voor eigen inbreng. En zie je het na verloop van tijd zitten om zelfstandiger op te pakken dan is hier zeker de ruimte voor.


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Driebergen-Rijsenburg Activiteiten > Silverein > Wil je helpen onze bewoners in beweging te krijgen?

Over Silverein

Wij zijn Silverein, een nieuwe, sterke ouderenzorgorganisatie in de regio Utrecht, onderdeel van zorggroep De Opbouw. Wij zijn specialist in zorg, welzijn en behandeling voor ouderen in de regio’s Eemland, Utrechtse Heuvelrug en De Bilt. Onze kernexpertise ligt op het gebied van thuiszorg, verpleeghuiszorg, geriatrische revalidatie met aandacht voor levensvragen en zingeving.
Silverein is gebouwd op de sterke fundamenten van De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We houden oog en oor voor wat cliënten, medewerkers en vrijwilligers belangrijk vinden.
Silverein is een ouderenorganisatie die meerdere regio's met verschillende locaties heeft. Deze vacaturevragen zijn voor de regio Driebergen geplaatst.
Driebergen bevat Sparrenheide een combinatie van verzorgings/verpleeghuis, Rehoboth een kleinschalig verpleeghuis, Beukenstein een kleinschalig wonen locatie met 10 woningen, ontmoetingscentrum De Vijver en Buurthuis De Brug.

Comments