Skip Sidebar
Silverein

Silverein

Non-profit

Over ons

Wij zijn Silverein, een nieuwe, sterke ouderenzorgorganisatie in de regio Utrecht, onderdeel van zorggroep De Opbouw. Wij zijn specialist in zorg, welzijn en behandeling voor ouderen in de regio’s ...

OuderenWelzijnZorg
Deel
Zingend Geloven activiteit voor onze bewoners ondersteunen

Zingend Geloven activiteit voor onze bewoners ondersteunen

Structureel · 2-3 uur/maand
Driebergen-Rijsenburg, Utrecht, Nederland
OuderenWelzijnZorg
Activiteit Delen
Silverein
#62859
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/httpswwwsilvereinvrijwilligers/activiteiten/Zingend-Geloven-activiteit-voor-onze-bewoners-ondersteunen/62859 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor de verpleeghuizen Sparrenheide en Beukenstein zijn we op zoek naar vrijwilligers die hulp wil bieden bij de maandelijkse activiteit Zingend Geloven.

Uitgebreide omschrijving

Voor de bewoners van onze verpleeghuizen Sparrenheide en Beukenstein zijn we op zoek naar vrijwilligers die hulp wil bieden bij de maandelijkse activiteit Zingend Geloven. Bewoners komen 1x per maand op de 2de of 3de dinsdagmiddag (Sparrenheide) of 2de of 3de woensdagochtend (Beukenstein) samen om vanuit hun geloof met elkaar te zingen. Je kunt aangeven of je voorkeur hebt voor een locatie. Jij als vrijwilliger hoeft niet gelovig te zijn, zolang je het geloof van de bewoners maar respecteert. Jij kunt hierbij ondersteunen door de bewoners uit te nodigen en van de kamers op te halen en aan de activiteit deel te nemen. Ben je ook nog muzikaal en vind je het leuk om bij deze activiteit af en toe een muzikale inbreng te leveren dan is dit zeker mogelijk. Tijdens de zomerperiode is er een stop van deze activiteit, maar na de zomervakantie starten we weer.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Driebergen-Rijsenburg Activiteiten > Silverein > Zingend Geloven activiteit voor onze bewoners ondersteunen

Over Silverein

Wij zijn Silverein, een nieuwe, sterke ouderenzorgorganisatie in de regio Utrecht, onderdeel van zorggroep De Opbouw. Wij zijn specialist in zorg, welzijn en behandeling voor ouderen in de regio’s Eemland, Utrechtse Heuvelrug en De Bilt. Onze kernexpertise ligt op het gebied van thuiszorg, verpleeghuiszorg, geriatrische revalidatie met aandacht voor levensvragen en zingeving.
Silverein is gebouwd op de sterke fundamenten van De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We houden oog en oor voor wat cliënten, medewerkers en vrijwilligers belangrijk vinden.
Silverein is een ouderenorganisatie die meerdere regio's met verschillende locaties heeft. Deze vacaturevragen zijn voor de regio Driebergen geplaatst.
Driebergen bevat Sparrenheide een combinatie van verzorgings/verpleeghuis, Rehoboth een kleinschalig verpleeghuis, Beukenstein een kleinschalig wonen locatie met 10 woningen, ontmoetingscentrum De Vijver en Buurthuis De Brug.

Comments