Skip Sidebar
Silverein

Silverein

Non-profit

Over ons

Wij zijn Silverein, een nieuwe, sterke ouderenzorgorganisatie in de regio Utrecht, onderdeel van zorggroep De Opbouw. Wij zijn specialist in zorg, welzijn en behandeling voor ouderen in de regio’s ...

OuderenWelzijnZorg
Deel
(hobby) artiesten & muzikanten gevraagd voor kleinschalige optredens

(hobby) artiesten & muzikanten gevraagd voor kleinschalige optredens

Tijdelijk · Flexibele uren
Driebergen-Rijsenburg, Utrecht, Nederland
OuderenWelzijnZorg
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Silverein
#64522
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/httpswwwsilvereinvrijwilligers/activiteiten/hobby-artiesten--muzikanten-gevraagd-voor-kleinschalige-optredens/64522 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben je muzikaal of heb je een ander artiesten act die je graag met onze bewoners wil delen op een ongedwongen manier? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Uitgebreide omschrijving

Voor onze locaties Beukenstein en Sparrenheide zijn wij voor de kleinschalige woningen en huiskamers op zoek naar (hobby)muzikanten en artiesten, die het leuk vinden om voor een groep van 8 -12 bewoners muziek te maken. Dit kan bijvoorbeeld 20-30 min 1 keer per maand zijn. Maar mocht je liever eenmalig langs komen dan is dit ook zeker mogelijk. Denk zeker niet te professioneel, plezier beleven met elkaar staat voorop.


Bewoners genieten enorm van muziek. Het zorgt voor beweging en plezier op de woongroep. Op bijna alle woongroepen wonen ouderen met dementie.


Interesse, nieuwsgierig, ik vertel u graag meer onder het genot van een kopje koffie/thee.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Driebergen-Rijsenburg Activiteiten > Silverein > (hobby) artiesten & muzikanten gevraagd voor kleinschalige optredens

Over Silverein

Wij zijn Silverein, een nieuwe, sterke ouderenzorgorganisatie in de regio Utrecht, onderdeel van zorggroep De Opbouw. Wij zijn specialist in zorg, welzijn en behandeling voor ouderen in de regio’s Eemland, Utrechtse Heuvelrug en De Bilt. Onze kernexpertise ligt op het gebied van thuiszorg, verpleeghuiszorg, geriatrische revalidatie met aandacht voor levensvragen en zingeving.
Silverein is gebouwd op de sterke fundamenten van De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We houden oog en oor voor wat cliënten, medewerkers en vrijwilligers belangrijk vinden.
Silverein is een ouderenorganisatie die meerdere regio's met verschillende locaties heeft. Deze vacaturevragen zijn voor de regio Driebergen geplaatst.
Driebergen bevat Sparrenheide een combinatie van verzorgings/verpleeghuis, Rehoboth een kleinschalig verpleeghuis, Beukenstein een kleinschalig wonen locatie met 10 woningen, ontmoetingscentrum De Vijver en Buurthuis De Brug.

Comments